I JA ŽELIM ZNATI

Trenutno pregledavate I JA ŽELIM ZNATI

Hrvatska druga za kreativni razvoj i zaštitu prava (na)gluhih osoba Videatur izradila je zanimljiv, lijep i edukativan kalendar za 2013. godinu “I ja želim znati“

Tijekom godine veliki broj naših modnih dizajnera, meu kojima su bili Boudoir, I-gle, Hippy Garden, Matija Vuica, ENVy Room, Zoran Mrvoš, Katarina Džale, Ivan Ledenko i dr., uključilo se u snimanje kalendara tako da su posudili modne kreacije prekrasnim (na)gluhim djevojkama iz udruge Videatur. Cilj je pomoći (na)gluhoj osobi/studentu na način da se prodajom kalendara prikupe odreena sredstva koja bi se koristila za financiranje daktilografskih usluga koja su potrebna za njihovo visoko obrazovanje i Sms Sos Službe koja će na zahtjev (na)gluhih osoba obavljati telefonske pozive umjesto njih.
Snimanje kalendara održano je u Hotelu Esplanade, Hotelu Westin i raznim lokacijama u Zagrebu, a odradili su ga pravi profesionalci što je samo dodatna potvrda kvalitete projekta. Najviše su se istakli sjajan fotograf Tomislav Može, vizažistica Zdenka Mihelj i Eva’s frizerski studio, a predsjednik Josipović još jednom je prepoznao kvalitetan i koristan projekt i podržao akciju.
Odabirom kalendara kao poklona sigurno nećete pogriješiti, a ujedno ćete učiniti dobro djelo kojim ćete pomoći (na)gluhim osobama/studentima u podizanju kvalitete njihovog života.
Kalendar ima 14 listova dimenzija 21×21 cm i edukativnog je karaktera, naime umjesto brojeva nalaze se brojevi na hrvatskom znakovnom jeziku s tablicom tumačenja. Dizajn potpisuje nagluha magistrica grafike. Cijena kalendara je 80 kn.

Više informacija i detalja možete pratiti na facebook stranici

Kalendari se mogu kupiti narudžbom na istoj stranici i na izložbi koja se otvara 02.siječnja 2013 u 20 h na Trgu narodne zaštite 2 u Zagrebu. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati izložbi a želite doprinijeti akciji, možete putem žiro računa Erste&;Steiermarkische Bank d.d. 2402006-1100471234.

Odgovori