Hvala ti mama

Hvala ti mama

Dok se svjetski sportaši ovog ljeta okupljaju u Londonu na Olimpijskim igrama, djeca iz cijeloga svijeta stvaraju svoj olimpijski duh u svojim dnevnim boravcima, vrtićima i parkovima. U sklopu P&;G-evog globalnog partnerstva Olimpijskih igara u Londonu 2012. Pampers, svjetski poznati brand dječjih pelena, slavi sigurnost djece diljem svijeta te je ponosan ponuditi roditeljima pelene koje savršeno pristaju njihovoj djeci kako bi se oni mogli neometano igrati.

P&;G-eva kampanja pod nazivom Hvala ti mama odlična je prilika za podršku programa potpore sportašima mlaih dobnih uzrasta. Kampanja će trajati do 30. lipnja 2012., a za sudjelovanje je potrebno kupiti bilo koji paket P&;G proizvoda koji imaju istaknutu markicu na svojoj ambalaži. U tu svrhu, Pampers je, za naše najmlae, osmislio paket u kojem možete naći paket pelena Pampers Active Baby i vlažne maramice. što više paketa kupite, više ćete utjecati na podršku bebama sportašima i Olimpijcima.
Važnost fizičke aktivnosti u životu djeteta od prvog dana života je krucijalna za prevenciji ali i liječenje bolesti i drugih loših stanja organizma. Osim fizičkih blagodati, sport pogoduje i na mentalno zdravlje djeteta jer rezultira boljim učenjem i samopouzdanjem, te pogoduje u socijalnom aspektu djetetovog života kroz druženje i disciplinu, odnosno odgoj. Djeci je najbolje sport predočiti kroz igru jer se time najbolje uči, ali se i zadovoljavaju djetetove potrebe a ne samo želje ili hirovi. Kroz igru će zavoljeti sport, kretanje i fizičku aktivnost općenito.
Aktivnosti koje se preporučuju od roenja se odnose na jednostavne kretnje – kupanje, hranjenje i presvlačenje, s time da je poželjno staviti naglasak na aktivaciju cijelog tijela. Valjanje je, smatraju stručnjaci, osnovno kretanje trupa i predstavlja osnovu za daljnji razvitak sportskog duha. Dob za uključivanje u organizirani vid bavljenja sportom je izmeu četiri i pet godina jer djeca tek tada počinju razumijevati osnovna pravila sporta. U školskoj dobi se mogu očekivati i prvi sportski rezultati, a tek od desete godine života se od djeteta može očekivati ozbiljno bavljenje sportom.
S obzirom da se kroz igru uči, u Pampersu su oduševljeni što su u prilici ponuditi roditeljima proizvode koji najbolje odgovaraju njihovim malim pobjednicima i nema bolje prigode od Olimpijskih igara u Londonu 2012. da se pozdravi jedinstveno uživanje u igri koje osjećaju djeca širom svijeta. Pampers Active Baby pelene nude roditeljima savršeno prilagodljivi oblik pelena za njihove male prvake. Dizajnirane s jedinstvenim dječjim zaigranim duhom, Pampers pelene idu u korak sa svakodnevnim izazovima s kojima se djeca susreću.

Kako biste saznali više o Pampers Active Baby pelenama i vlažnim Pampers Baby Fresh maramicama te otkrili zašto je Pampers važan za jedinstvenu uživanciju u dječjoj igri, pratite Pampersovu internet stranicu, Facebook i Twitter.

Odgovori