Humanitarno modno dogaanje ŽENE ZA ŽENE

Trenutno pregledavate Humanitarno modno dogaanje ŽENE ZA ŽENE

“Žene za žene“ humanitarni projekt koji su pokrenule uspješne, poznate i javno eksponirane žene u Hrvatskoj održat će se u Smaragdnoj dvorani Hotela Esplanade Zagreb u srijedu, 28. studenoga 2012. godine.

Humanitarni projekt “Žene za Žene“ zamišljen je kao prigoda na kojoj će uspješne i poznate žene svojim iskorakom u svijet mode pridonijeti sakupljanju sredstava neophodnih za pomoć socijalno ugroženim samohranim roditeljima.

U Hrvatskoj je ukupno 188.000 samohranih roditelja, od čega je 156.000 majki sa djecom i 32.000 očeva sa djecom. Svaka peta obitelj u Hrvatskoj je obitelj o kojoj skrbi samohrani roditelj.

Prikupljena sredstava donirati će se programu samohrani roditelji udruge LET koja organizira besplatne pravne radionice koje pomažu djeci i roditeljima u ostvarivanju njihovih prava.

U sklopu humanitarnog modnog dogaanja održati će se modna revija na kojoj će se predstaviti talijanski modni brandovi: CLIPS, BEATRICE b, VOLPATO i ERMANNO SCERVINO, a reviji će prisustvovati vlasnici i predstavnici spomenutih modnih kuća. Reviju će nositi najpoznatije zagrebačke manekenke i uspješne poslovne žene. Nakon revije moći ćete uživati u koktelu i bogatoj tomboli čiji je prihod namijenjen ovoj humanitarnoj akciji.

U ovaj projekt uključili su se kao medijski pokrovitelji i sponzori Hotel The Regent Esplanade Zagreb, PerVoi boutiques, Business Media Group, Medijska mreža, Auto kuca “Baotić”, Reforma, Lavazza, Decleor i Frizerski studio LeaGT.

Odgovori