Hair Fest

Trenutno pregledavate Hair Fest

Frizerska tvrtka URBAN već deset godina lansira trendove na hrvatskoj frizerskoj sceni, a sada organizira regionalni frizerski spektakl HAIR FEST. URBAN u Zagreb dovodi trenutno najbolje svjetske frizere s najprestižnijih frizerskih sajmova Londona, New Yorka i Moskve.

U nekoliko prostora dvorane Vatroslav Lisinski, 04. studenog 2012. održati će se kvalitetan, probran i cjelovit program. HAIR FEST okupit će 2.000 frizera kojima će prenijeti znanja iz cijelog svijeta.

Gostuju slavni Tim Hartley i popularni Richard Ashforth/Saco. Dva najveća svjetska imena predstavit će vruće novosti s modnih pista koje se istodobno predstavljaju u modnim metropolama. Nastupiti će brojni hrvatski i regionalni timovi. Organizirani su kvalitetni business programi za poduzetnike o voenju poslovanja, komunikaciji i ureenju salona, a panel diskusija bavit će se gorućom temom uvoenja fiskalnih blagajni.

Ulaznice za HAIR FEST od danas su službeno u prodaji na EVENTIM prodajnim mjestima Hrvatske i regije i web prodaji (www.eventim.hr) te u frizerskim salonima URBAN (www.urban.com.hr).

Odgovori