George Mateljan MRŠ AVLJENJE BEZ DIJETE

Trenutno pregledavate George Mateljan  MRŠ AVLJENJE BEZ DIJETE

U srijedu, 27. veljače 2013. godine s početkom u 11 sati u školi narodnog zdravlja “Andrija štampar“ u dvorani “A“ u Rockefellerovj 4 u Zagrebu održat će se zanimljiva promocija, posebno ako vas ili nekog iz vaše obitelji brine višak kilograma.

Nakon pravog remek djela, knjige Georgea Mateljana – Najzdravije namirnice svijeta (Winner of the National Best Books Awards), za čije je hrvatsko izdanje autor dobio najveće znanstveno priznanje u Hrvatskoj, nagradu “Josip Juraj Strossmayer”, kao autor najboljeg djela iz područja prirodnih znanosti, pred nama je hrvatsko izdanje najnovije knjige Georgea Mateljana, Mršavljenje bez dijete.

Knjiga nam nudi odgovor kako riješiti jedan od gorućih svjetskih zdravstvenih problema današnjice, suvišne kilograme. Nastala je kao rezultat uvida u tisuće nezavisnih znanstvenih istraživanja širom svijeta koje je provela i koje i dalje provodi neprofitna fondacija “George Mateljan Foundation For the World’s Healthiest Foods” i čija je web stranica (www.whfoods.org) s preko 20 milijuna posjetitelja u 2011. godini najposjećenija web stranica na svijetu s temom zdrave prehrane.

Knjigu će predstaviti: dr. sc. Sanja Musić Milanović i doc. dr. sc. Jasna Pucarin Cvetković, stručnjakinje iz područja prehrane sa škole narodnog zdravlja, Željko Petrović iz Centra izvrsnosti George Mateljan u Splitu i Marina Kralj Vidačak u ime nakladnika Planetopija.

Predstavljanje knjige organiziraju udruga Zdravi grad iz Splita i škola narodnog zdravlja “Andrija štampar“ Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a nakladnici knjige su i ovaj put Zdravi grad iz Splita i Planetopija iz Zagreba.

Knjiga će biti dostupna po promotivnoj cijeni!

Odgovori