Frizerski salon W- pravi izbor za njegu vaše kose

Trenutno pregledavate Frizerski salon W- pravi izbor za njegu vaše kose

Frizerski salon “W” inovativan je i moderan salon u kojem radi osoblje educirano u Matrix, Schwarzkopf i Beverly Hills frizerskim akademijama. Posjete frizerskim sajmovima i seminarima u svjetskim metropolama kao što su London, Paris, Bologna daju timu inspiraciju za nove ideje i razvoj novih tehnika šišanja i bojenja kose. Salon je poznat po mnogim priznanjima na frizerskim natjecanjima na državnoj i svjetskoj razini, a nagraivan je u disciplinama vjenčanih svečanih frizura, ugradnji ekstenzija, fantasy kreacijama…

Svakoj klijentici u salonu se pristupa individualno, u nastojanju da se usklade njezine želje, potrebe i mogućnosti. Frizerske kreacije su nosive, inovativne i prilagoene potrebama klijentica, koje to prepoznaju i iznova se vraćaju u salon jer znaju da će ih svaki put dočekati još noviteta i da će uvijek biti zadovoljne.

Vlasnica salona je Vlatka Menges koja ga vodi već osam godina. Za lokaciju salona je odabrala kvart Trešnjevka (adresa salona je Taborska 31) te započela s jednom radnicom, dok ih danas ima pet uz dvije naučnice koje obučava.

Vlatka ističe da je oduvijek osjećala da je frizerski rad u kojem ima već 17 godina iskustva njen životni poziv.

Aktivna je članica odbora Sekcije frizera i Saveza Hrvatskih frizera i promotorica frizerske struke na raznim revijama i natjecanjima u Hrvatskoj i svijetu.

Uz svakodnevne poslove u salonu redovito pohaa stručna usavršavanja (tečajevi, seminari, radionice, sajmovi, natjecanja) u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu – Salon International London, Bologna, Sarajevo…

Sudjelovala je i na seminarima te na natjecanjima u izradi hrvatske tradicijske frizure. Na državnom natjecanju za frizere redovito je osvajala visoka mjesta, a priznanja je dobivala i na raznim drugim natjecanjima ili dogaanjima kao što su npr. Fashionweek ili Zagreb Hair Show. Samostalna je organizatorica 1.i 2. Cro Hair Showa (2010. i 2011.) u sklopu Beauty &; Lifestyle Showa. Unutar 2. Cro Hair Showa 2011. organizirala je i humanitarnu akciju za malenu Anastaziju Udovičič, a tijekom karijere sudjelovala je i u mnogim drugim humanitarnim akcijama.

Posebno se ponosi činjenicom da je kao članica Hrvatske reprezentacije frizera sudjelovala na svjetskom natjecanju frizera u Parisu u organizaciji OMC 6-9.11.2010. te osvojila zapaženo 8. mjesto u svijetu 2010.u kategoriji Fantasy style sa 209 bodova .

Kako bi pridonijela unapreenju svoje struke aktivno sudjeluje, osim u edukaciji i u promoviranju frizera kroz medije, web, TV priloge. Sve takve aktivnosti prezentirane su i na youtube kanalu frizerskog salona.

Uz uobičajenu ponudu frizerskog salona (šišanje, razne tehnike bojanja), posebnu pozornost u salonu “W“ posvećuju ugradnji ekstenzija, umetaka i izradi afro-pletenica te dreadlocksa… Kako bi se kosa klijenata tretirala najkvalitetnijim preparatima, surauje se s vodećim svjetskim proizvoačima frizerske opreme.

Već duže vrijeme salon ostvaruje odličnu suradnju s tvrtkom Matrix, u radu se koriste i sa Schwarzkopf essensity bojama bez amonijaka, a od jeseni planiraju u ponudu uvesti i eksluzivni američki brend Beverlly Hills.

Planovi za buduće poslovanje vezani su uz daljnje unaprjeenje kvalitete usluge kako bi klijenti bili što zadovoljniji te uz proširenje djelatnosti i nastavak edukacije zaposlenica kroz sudjelovanje na frizerskim revijama, natjecanjima, skupovima…

Od dodatnih usluga planiraju uvesti šminkanje te bojanje po gramu boje u stilu ” plati koliko potrošiš”.

Ovog proljeća kao hit frizure ističu one kod kojih su prisutne diskonekcije u šišanju ali i u bojanju npr. Ombre pramenovi. Duga kosa kažu u salonu, ove sezone traži lokne i razne pletenice.

Za svoje vjerne i buduće klijentice salon je osigurao i promotivne akcije pa je tako u salonu “W“ svaki ponedjeljak sretan jer od 08 – 20 h cijena svih frizura je 50,00 kn, a u planu je i “happy hour“ ponuda koja bi se svakog dana odnosila na drugi tip frizerske usluge.

Zdrava i njegovana kosa osnovni je moto salona čiji rad možete pratiti na www.frizerski-salon-w.hr/ ili ih možete pratiti na njihovoj Fb stranici.

.

Odgovori