Francuske večeri okupile preko 30 žena u salonu Dora98

Francuske večeri okupile preko 30 žena u salonu Dora98

Francuske večeri u salonu Dora98 okupile su preko 30 žena na jednom mjestu, koje su uzbueno razgovarale o šminki, kozmetici, biznisu, ljubavi, prijateljstvu i čekale u redu za – kečkice!

Svaka od 30 gošći prvih Francuskih večeri u kozmetičkom salonu Dora98 imala je prilike vratiti se na trenutak u djetinjstvo i vidjeti kako u kosi izgledaju prave pletenice. Mirna Maras, poznata gošća, voditeljica i osnivačica portala mami.hr, bila je posebno vesela i razdragana: “Od djetinjstva nisam imala ovakvu frizuru, tako da me ovaj event oduševio ženskim druženjem na kojem smo pile vino, jele kolačiće, šminkale se i dobile slatke pletenice. Baš sam zadovoljna svojim novim lookom!“ – rekla je Mirna.

“Francuske večeri nastale su kao ideja prije više od godinu dana, kada sam shvatila da žene vole organizirana okupljanja na kojima se mogu opustiti nakon napornog radnog dana, a jednako tako i doznati puno novosti iz svijeta ljepote. Edukacije koje ćemo im pružiti zasigurno će biti velika dodatna vrijednost i uvjerene smo da će nam naša druženja dati veliki
vjetar u lea, i puno pozitivne energije koja nam je svima neophodna i u poslu i u privatnom životu“ – rekla je Ljiljana Perkov, incijatorica večeri.

Francuske večeri zamišljene su kao mjesto i vrijeme koje će žena posvetiti sebi, na kojima će se prožimati druženje, demonstracije najnovijih beauty i lifestyle proizvoda i usluga te edukacija. Svaka večer bit će poslastica za sebe i ponavljat će se više puta godišnje.
Sve pripadnice ljepšeg spola imati će prilike naučiti nešto novo te se educirati od strane vrhunskih coacheva, psihologa, beauty majstora, nutricionista, savjetnika za mršavljenje, doktora i specijalista lifestyle područja.
Svaki puta u goste će stići i jedna poznata dama, koja će doprinijeti da ova ženska druženja budu još veselija i zanimljivija.


Zabljesnite, umrežite se, osjećajte se kao diva – i doite na nove francuske večeri

Odgovori