FRAMED EYE – natječaj za najkreativniju žensku fotografiju

Trenutno pregledavate FRAMED EYE – natječaj za najkreativniju žensku fotografiju

Projekt Female space objavljuje natječaj za najkreativniju žensku fotografiju pod nazivom Framed eye u razdoblju od 1.- 28. srpnja 2013 godine, namijenjen ženama svih dobnih skupina koje se profesionalno nikad nisu bavile fotografijom.

Natječaj će obilježiti četiri teme u razdoblju od 1. – 7. srpnja Ja, svoja, od 7. – 14. srpnja Oni koji šute, od 14. – 21. srpnja Moje sutra i od 21. – 28. srpnja Ženski pečat.

Dvije najkreativnije natjecateljice osvojit će sudjelovanje na sedmodnevnom interaktivnom fotografskom programu Žensko pismo u fotografiji na otoku Visu u suradnji sa Imanjem pod kistom, koji će se održati od 1. -7. rujna 2013. godine.

Kratke upute:

Sve što trebate napraviti je pustiti svojoj kreativnosti da vas vodi po temama koje su zadane i slikati ono što vas na njih asocira. Nije bitno hoćete li fotografirati vrhunskim aparatom ili mobilnim telefonom, jer ne bira se najbolja nego najkreativnija fotografija! Sljedeći je korak da postanete fan njihove facebook stranice i učitate na nju vašu fotografiju! Stručni žiri odabrat će dvije pobjedničke fotografije, a 10. kolovoza 2013. na njihovim stranicama objaviti će se imena pobjednica.

Female space ima namjeru aktivirati žensku kreativnost te kroz različite medije otvoriti ekspresiju žene danas, jer jedino tako može doći do oslobaanja ženske energije. Žele potvrditi i učvrstiti ženski princip u svijetu brzih promjena, u vremenima u kojima ne stignemo sebe upitati ni najednostavnije pitanje- tko sam ja? Svojim izrazom možemo dobiti svoj odraz.

Female space ili Ženski prostor je konceptualni projekt udrege DEGA ART fokusiran na osvještavanje i izražavanje ženskog kreativnog potencijala. Cilj im je stvoriti žensku kreativnu mrežu kroz interaktivna druženja i razmjenu ideja.

U društvu kreativnih žena poput Vas samih, pronaite motivaciju, dijelite iskustva, steknite nova znanja, usavršite svoj umjetnički izraz putem fotografije ili nekog drugog medija na višu razinu ili jednostavno otkrijte koje je područje vašeg osobnog izraza.

Sve informacije možete pronaći na Facebook stranici na kojoj će se odvijati natječaj.

https:/www.femalespace.org

https:/www.vis-cultrelax.com

Odgovori