Fino i sočno – novi broj!

Trenutno pregledavate Fino i sočno – novi broj!

Drage naše,

Ako ste se pitale gdje je dosad više novi broj – upravo je osvanuo na kioscima diljem lijepe naše, a i u vašim poštanskim sandučićima ako ste naše pretplatnice (ako negdje malo i zakasni, to samo znači da je Hrvatska ipak još ‘prevelika’ u odnosu na svoju malu logistiku…)

Travanjski broj otvaramo intervjuom s Anom Ugarković, koja je u razgovoru s našim legendarnim Muškarcem na laganoj vatri, Zoranom Happom otkriva kako je zapravo priželjkivala da joj se san o vlastitom restoranu nikad ne ostvari, iako priznaje da je sad sretna poduzetnica. A iće i piće nadahnulo nas je i za intervju sa Sanjom Muzaferijom, prvom ženom WOW-a, udruge Žene i vino koja će i ove godine sudjelovati na Wine Gourmet Weekendu 20. i 21. travnja u zagrebačkoj Gliptoteci i centru Kaptol. Svakako svratite, a dobru bocu otvorite uz naše, zapravo Anine, recepte za šparoge koje su preplavile naše tržnice, i artičoke, koje samo što nisu.

Intervju nam je dao i trenutno vrlo aktualni Boris Bućan s kojim raspravljamo što mu je bolje – slike i plakat; iako nam se mišljenja razilaze zanimljiv sugovornik svakako nas je zaintrigirao.

Pričamo o iskrenosti u vezi, i koliko može biti zdrava, odnosno pogubna za tu vezu; o NLP-ju koji nam pomaže da sretnije živimo i lakše se nosimo sa stresnim situacijama; o cipelama – vječnoj ženskoj temi.

Donosimo napis o hrvatskim rijekama kojim vas želimo podsjetiti na 22. travnja – Dan planeta Zemlja i što možemo učiniti, ili barem osvijestiti da ga obilježimo – čak i kupovinom, odjeće ili opreme za kuću.

Travanj nam je donio toplo vrijeme pa je vrijeme da počnemo misliti o mrskom neprijatelju svojih bokova – celulitu i kremicama koje spašavaju situaciju u zadnji čas! šećemo modnim pistama nadahnjujući se nedavno održanim Perwoll FASHION.HR-om, ali i Ralph Laurenom, u društvu modnog znalca Nenada Korkuta.

Vodimo vas u Berlin na mali sat umjetnosti, i u istraživanje Nizozemske

U Zagreb nam dolazi Jo Nesbo, slavni norveški pisac krimića, a to je samo jedno od cijelog niza raznoraznih kulturnih i drugih dogaanja o kojima pišemo.

Ako vam sve to nije dosta, ne zaboravite naše duhovite kolumniste Rujanu Jeger, Julijanu Matanović, Zorana Pongrašića, Rozi Kugli i nezamjenjivu, frendicu i alter-ego, Viki Vekslić.

Znamo da je lijepo vrijeme – zato nas čitajte na kakvoj terasi, uz kavu, na travi, u ležaljci u vrtu, uz limunadu… Birajte!

Odgovori