Festival wellnessa i zdravog življenja u Zagrebu

Trenutno pregledavate Festival wellnessa i zdravog življenja u Zagrebu

U kongresnom centru Nova galerija, u Zagrebu od 08.-10.02. 2013. održat će se “Festival wellnessa i zdravog življenja”

U sklopu Festivala održati će se veliki broj radionica i zanimljivih predavanja, jer posjetitelje se želi upoznati s novim metodama u području zdravlja i wellnessa, koje do sada nisu poznavali ili se nisu usudili probati!

Ulaz za sve posjetitelje je slobodan, a za njih će biti osigurana i mnoga iznenaenja kao što su – besplatne masaže, besplatna predavanja i radionice, degustacije i nagradno izvlačenje. Festival nudi i sadržaj za posjetitelje iz struke, koji žele upoznati nove partnere i metode rada.

Festival wellnessa i zdravog življenja je pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a podršku mu daju i druge vladine i nevladine institucije.

Posebnu notu daje mu humanitarna akcija za SOS Dječje selo Hrvatska, kojom svi posjetitelji dobivaju priliku pomoći radionicu “Mala škola za život” u SOS dječjim selima za djecu uzrasta od 11 do 14 godina.

Tema zdravlja nekako je uvijek najpopularnija početkom godine kada se najčešće donose i zdrave odluke kao što su: prestanak pušenja, započinjanje s vježbanjem, veća posvećenost vlastitom duhu i tijelu, ali i prelazak na zdravu prehranu.

“Festival wellnessa i zdravog življenja” kao mjesto na kojem ćete se moći i educirati i opustiti, sigurno će vas dodatno potaknuti da u realizaciji barem nekih od navedenih odluka ustrajete.

Posjetite ga i sami se uvjerite u to!

Odgovori