Festival dobrog stila powered by Bipa

Trenutno pregledavate Festival dobrog stila powered by Bipa

Kraj studenog rezerviran je za premijerno izdanje Festivala dobrog stila powered by Bipa koji će se ove godine po prvi puta održati u zagrebačkom City Center one East. Najnoviji projekt po prvi će puta na jednom mjestu okupiti najbolje u Hrvatskoj s područja njege tijela, lica i kose.

Tim povodom snimljena je i najavna kampanja u kojoj su glavni akteri popularni mladi glumci Stjepan Perić i Monika Mihajlović koji su ujedno preuzeli i uloge ambasadora festivala.

”Uživala sam na snimanju koje je zaista vrhunski odraeno i s kojim sam se predstavila u ulozi ambasadorice Festivala dobrog stila što mi je posebno zadovoljstvo. Stil doživljavam kao priliku da se svakodnevno izrazim na neki svoj način, a u cijeloj priči najvažnije mi je da se osjećam dobro.” – izjavila je mlada glumačka zvijezda Monika Mihajlović.

S Monikom se složio i miljenik nježnijeg spola, kolega glumac Stjepan Perić koji je dodao – ”Smatram da stil predstavlja bitnu odrednicu vlastite osobnosti koja na neki način iskazuje i sam stav pojedinca. Drago mi je što sam se našao u ulozi ambasadora ovog velikog novog projekta i jako se veselim samom festivalu.”

Festival dobrog stila powered by Bipa održat će se od 30. studenog do 1. prosinca u prostoru City Center one East gdje će svi ljubitelji doznati sve o najnovijim trendovima iz područja njege tijela, lica i kose, imati priliku čuti savjete stručnjaka make upa i poznatih stilista te uživati u bogatom programu, koncertima, modnim revijama, ali i besplatnom šminkanju, frizuri, njezi noktiju, lica i tijela.

Pripremile: Vlatka Vužić/ Dora Toljan za Festival dobrog stila
Fotografije: Goran Matijašec

Odgovori