FENG SHUI ZA POČETNIKE poludnevni seminar

Trenutno pregledavate FENG SHUI ZA POČETNIKE poludnevni seminar

Zagreb, 6.7.2013.

U novom dvobroju i mi se bavimo drevnom mudrosti feng shuija. Ako i vas intrigira kako ureenje prostora može promijeniti naš život, doite na seminar i pokušajte sami unijeti promjene. U ugodnom društvu i opuštenoj atmosferi naučite osnove Feng Shui ureenja prostora, uz čiju pomoć ćete u svoj dom prizvati blagostanje, ljubav i sreću. Seminar je namjenjen svim početnicima i samostalnim Feng Shui istraživačima. Drugim riječima – svima vama koji ste zbunjeni od proturječnih savjeta koje ste pročitali u knjigama i časopisima i želite nešto praktično i primjenjivo.

Seminar traje od 10-16 sati (s pauzom za ručak) i vrlo je praktičan. Nakon kratkih osnova, odmah prelazimo na diskusiju i analizu prostora. Stoga – ukoliko imate – ponesite svoje tlocrte! Po završetku seminara naučeno znanje moći ćete odmah primijeniti u stanovima, kućama, vrtovima i uredima.

Prijave za seminar moguće su do petka, 5.7.2013. na mail zlatnizmajFS@gmail.com ili na 091-6464-684.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 350 kn.

O VODITELJICI:

IRENA LUČIĆ, Feng Shui savjetnica i holistički terapeut

Fascinantan svijet Feng Shuija otkrila je prije više od 13 godina. Otad svakodnevno istražuje (i uvijek iznova otkriva) suptilne tokove Chija u svim aspektima života. Prije 6 godina pokrenula je Feng Shui studio ZLATNI ZMAJ, u kojem radi kao predavačica i savjetnica, nastojeći pritom svoje iskustvo i ogromnu ljubav prema Feng Shuiju prenijeti svojim klijentima i učenicima. Osim Feng Shuijem aktivno se bavi Theta iscjeljivanjem, čiji je certificirani praktičar. Suosnivačica je i voditeljica INSTITUTA INSPIRACIJE – centra za promicanje životne cjelovitosti.

Više o njenom radu možete doznati iz FB stranica www.facebook.com/ZlatniZmajFengShui, www.facebook.com/ThetaHealingPoint te www.facebook.com/institut.inspiracije.zagreb

Odgovori