Emocionalna Briljantnost

Emocionalna Briljantnost
Zavrtite kolo Emocionalna Briljantnost kako biste dobili personalizirano “čitanje” boja. Prvo odaberete tri boje koje ste prve primjetili. Te su boje povezane s tri točno odreene riječi koje ponešto otkrivaju o vašem trenutnom stanju uma. Potom nosite boje i na taj način osjećate riječi.
Lush uvodi potpuno novi koncept koji spaja psihološke potrebe i boje, odnosno proces koji vam otkriva kakve boje bi, ovisno o vašem trenutnom raspoloženju, trebala biti kozmetika koju nosite. Asortiman Emocionalne Briljantnosti sastoji se od tekućih ruževa za usne, sjenila i tuševa za oči i zapravo nema nikakve veze s trendovima i nošenjem boja koje su te sezone popularne.
Emocionalna Briljantnost funkcionira na način da vi nosite boju koju ste sami odabrali, koja se veže uz odreenu riječ koja će vama biti značajna i koja će, u tom datom trenutku, za vas imati smisla i koja će vam pomoći ispuniti ciljeve. Lush suosnivačica i izumiteljica Emocionalne Briljantnosti Rowina Bird o novom pristupu bojama rekla je: “Volim ruž za usne, ali uvijek me zanimalo zašto mi se ne svia samo jedna odreena boja, zašto u različite dane želim nositi različite nijanse ruža za usne? štoviše, nekad bi ruž mijenjala i više puta dnevno. Nakon razgovora s drugim ovisnicama o ružu, došle smo do zakljčka da to nema veze s odjećom koju u tom trenutku nosimo, već s raspoloženjem i osjećajima. To nas je zapanjilo i inspiriralo. I tako se rodila ideja o Emocionalnoj Briljantnosti.”
Lush je na popisu riječi radio s poznatom psihoterapeutkinjom Lady Helen Kennedy, specijalistom kognitivno-bihevioralne terapije koja se godinama bavi promjenama ljudskog ponašanja i stavova. Riječi koje koristimo u Emocionalnoj Briljantnosti su iste one koje ona koristi za vrijeme svojih terpijskih seansi kako bi ljudima promijenila percepciju i ponašanje. Njezine su terapije fokusirane na promjene emocionalnog stanja i ona pomaže ljudima da se iz jednog psihološkog stanja prebace u drugo. Emocionalna Briljantnost spaja tu vrstu ekskluzivne terapije uma s bojama i kozmetikom, tako da je sada dostupna svima.
Odigrajte igru!
Ova igra namijenjena je otkrivanju boja koje biste trebali nositi da ispunite svoje ciljeve i postignete Emocionalnu Briljantnost. Igra je jednostavna: zavrtite kotač, izaberete tri boje koje vam se u tom trenutku ističu od svih ostalih, ne zato što vam se sviaju ili zato što ih volite nositi, već zato što vas baš u tom trenutku privlače.
Tri odabrane boje postavljaju se u središte kola redoslijedom kojim ste ih odabrali. Prva boja predstavlja vašu SNAGU ili SLABOST, druga boja ono što vaša PODSVIJEST TREBA, dok je treće vaš TALENT, odnosno ono što će vam pomoći u ostvarenju onog što vaša podsvijest treba, vaša težnja i krajnji cilj.

Odgovori