ELIKSIR MLADOSTI IZ PRIRODE

Trenutno pregledavate ELIKSIR MLADOSTI IZ PRIRODE

U zagrebačkoj nedavno otvorenoj ljekarni Sv. Kuzma i Damjan, u Vlaškoj 69, koja djeluje i kao Institut zdravlja i ljepote, održano je dogaanje Eliksir mladosti nadohvat ruke na kojem su predstavljeni proizvodi, odnosno kozmetičke linije Glow by dr.Brandt i Wine elixir by Apivita.

Dr.Brandt kozmetiku koriste mnoge svjetske zvijezde poput Madonne, Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell, Toma Forda, a najnovija je linija tog moćnog brenda Glow.koju preporučuju dermatolozi kao neinvazivan tretman za učinkovito buenje i otklanjanje svih tragova umora s lica. Po prvi puta u obliku kozmetičkog preparata, ova linija je spoj laserske tehnologije i dragog kamena rubina koji kroz refleksiju svjetlosti koži vraća blistavost.

“Drago mi je što sam pored tretmana Mezoniti, uspio predstaviti i približiti klijentima visoko kvalitetan kozmetički brand kao što je dr.Brandt koji koristim i savjetujem svojim klijentima za nastavak u kućnoj njezi.“ – izjavio dr.med.spec. dermatologije I venerologije Dinko Kaliterna.

Čudesni prirodni sastojak, resveratrol najučinkovitiji borac protiv bora dobiven iz crvenog vina, postao je glavni aktivni sastojak linije Wine Elixir, iz asortimana prirodne grčke kozmetike Apivite. U kombinaciji s pčelinjim voskom, linija Wine elixir djeluje direktno na dubinu i površinu bora, smanjujući njihovu vidljivost.

“Ulijeva mi povjerenje i sigurnost u kvalitetu zbog svoje prirodne proizvodnje. Apivita nije samo kozmetika, ona je ritual i moć usklaianja tijela, uma i duše.“ – rekla nam je Antea šimleša, prvakinja u preponskom jahanju.

A za pobornike invazivnijih tretmana demonstriran je, pod stručnom rukom dr.med.spec. dermatologije i venerologije Dinka Kaliterne iz poliklinike Poliderma, trenutno najpoželjniji tretman pomlaivanja kože Mezoniti, kao zahvat koji nije strogo vezan uz bolnice, duge oporavke, zavoje i otekline.


Odgovori