Elancyl Cellu Slim za dokazan učinak mršavljenja u samo 7 dana

Elancyl Cellu Slim za dokazan učinak mršavljenja u samo 7 dana
Elancyl Cellu Slim predstavlja revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita kao jedinstveno i nadahnuto rješenje za mršavljenje
S dolaskom toplijih dana i ljetom pred vratima, mnoge žene počinju sve više razmišljati o izgledu vlastitog tijela i trude se izgledati što bolje. Odlaze u teretanu, bave se tjelovježbom, započinju dijetu…No, tvrdokorni celulit, njihov najveći neprijatelj, ne predaje se tako lako i mnoge od njih odustaju od borbe smatrajući kako je ta bitka unaprijed izgubljena. No, je li to uistinu tako? Elancyl, poznati svjetski proizvoač proizvoda za ljepotu tijela i pionirska robna marka na području mršavljenja te sinonim stručnosti i učinkovitosti, ženama je ponudio svoju najnoviju inovaciju – Cellu Slim.
Elancyl Cellu Slim je proizvod za mršavljenje koji, zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji djelatnih tvari cekropije i kofeina, eliminira sve tipove masti i predstavlja revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita. Svakodnevna briga o ljepoti tijela svakoj je ženi od velikog značaja i svaka od njih trudi se biti njegovana i iz sebe izvlačiti ono najbolje kako bi se osjećala sretnom i samopouzdanom. No, mnogo žena suočava se s celulitom kao jedinom preprekom do potpunog zadovoljstva i traže rješenja kako bi mu što lakše rekle zbogom zauvijek. Slušajući žene, njihove želje i očekivanja, Elancyl im je ponudio Cellu Slim, koji predstavlja revolucionarni koncept u borbi protiv tvrdokornog celulita kao jedinstveno i nadahnuto rješenje za mršavljenje, koje su dizajnirali i osmislili njegovi stručnjaci.
Kombiniranjem djelatnih tvari cekropije i kofeina, čija su svojstva i djelovanje pomno ispitali i dokazali kemičari i biokemičari laboratorija Pierre Fabre, Cellu Slim pruža dokazan učinak mršavljenja u samo 7 dana*, a nova, senzualna i topiva tekstura te blistavi cvjetni miris pružit će užitak prilikom svakog nanošenja. Komplementarne djelatne tvari za učvršćivanje kože omogućuju mršavljenje u 7 dana uz vidljivo zaglaivanje kože kroz 14 dana, a rezultati mršavljenja postojani su i mjesec dana nakon završetka tretmana. Zahvaljujući kronoprogramiranoj formuli, svi rezultati ostvaruju se uz jednu primjenu obavezno ujutro i 24-satnu učinkovitost proizvoda.
Već 40 godina, Elancyl u svojim autentičnim proizvodima za njegu, jedinstvenim formulama i inovativnim teksturama, koje su iznimno nježne i svilenkaste te savršeno usklaene s kožom, uvijek kombinira učinkovitost sa zadovoljstvom. Prilagoen ženama, ispunjavajući njihove želje i očekivanja, Cellu Slim je osmišljen za jednostavno nanošenje i brzo upijanje, nježno klizi po koži i daje osjećaj svilenkaste mekoće. Više o samom proizvodu i ostalim aktivnostima možete saznati na www.cellu-slim.com.hr i Facebook stranici Elancyl Hrvatska gdje možete saznati više i o Elancylovoj SMS nagradnoj igri koja traje do 30. lipnja.

Odgovori