EDO MAJKA – ŠTRAJK MOZGA

Trenutno pregledavate EDO MAJKA – ŠTRAJK MOZGA

Jedan od najznačajnijih hip-hop izvoača regije, Edo Majka, nedavno je predstavio novi album “Štrajk mozga”.

Štrajk mozga, šesti album Ede Maajke, predstavljen je u sklopu Dana prodavaonica ploča, a da je novi album na dobrom putu da osvoji Edine obožavatelje govore komentari na desetominutni teaser koji sadrži djelić svake pjesme i koji je u 5 dana poslušan više od 20.000 puta!
Na albumu se nalazi jedan Intro i 11 pjesama od kojih je na pet njih Edo ugostio Arsena Dedića, Sašu Antića iz TBFa, Željka Pervana, Frenkija, Marchella i Kandžiju. Za odličan dizajn omota albuma zaslužan je kreativni tim Ideologije iz Sarajeva, na čelu sa art direktorom Anurom Hadžiomerspahićem.
Na albumu vas očekuje veliki spektar tema kojima sam se pozabavio, od panike do ljubavi i svega izmeu. S obzirom da sam najviše toga (beatova) uzeo od Billyja, album ima taj njegov prepoznatljiv začin i produkcijski najviše podsjeća na Stigo Ćumur. Ima tu svega, od oldskul beatova, reaggea, dancehalla, dubstepa, tvrdog rock riffa, do zajebancije na temu džigere-narodnjaka, objasnio je Edo.
A upravo o ovom zadnjem govori pjesma Džigera Beat, aktualni singl kojim je najavljen štrajk Mozga.
KONCERT U AQUARIUSU 11. SVIBNJA 2012.!
Svojim iskrenim i beskompromisnim rimama te energičnim nastupom osvaja publiku gdje god nastupa, a u Hrvatskoj će se prvi u to uvjeriti zagrepčani na Edinom koncertu u Aquariusu 11. svibnja. Odličnim tekstovima u kojima secira svakodnevnu, ne baš prečesto idiličnu zbilju, i to na majstorski način, prepunim sitnih detalja i neizbježnog humora Edo opravdava svoju reputaciju izvrsnog repera i koncertnog virtuoza, možda najboljeg u regiji. Zagrebačka publika imat će priliku uvjeriti se u to za otprilike tri tjedna, točnije 11. svibnja, kada Edo nastupa u Aquariusu i gdje će uz najpoznatije pjesme s prijašnjih albuma, uživo predstaviti i sve pjesme sa Štrajka Mozga te će tom prilikom pokazati zbog čega je toliko obožavan. Na koncertu će mu se pridružiti i nekoliko gostiju s albuma, više detalja uskoro!
Ulaznice za koncert po cijeni od 50 kuna možete kupiti na svim prodajnima mjestima Eventima te u Dirty Old shopu (Tratinska 22) te No sikiriki kafiću (Nova cesta 103).
Cijena ulaznice na ulazu u Aquarius bit će 60 kn.

Odgovori