DŽABE KARTE ZA DŽABE ANTIPORIN KONCERT!

Trenutno pregledavate DŽABE KARTE ZA DŽABE ANTIPORIN KONCERT!

Jučer su se u Dallas Music Shopu u Rijeci dijelile besplatne karte za Antiporin. Gužva se stvorila, karte su se razgrabile, a Ivanka iz Stampeda i Urban iz Urban &; 4 razmijenili su unaprijed piratske Porine kako ne bi ostali bez svojeg atraktivnog primjerka.

Bez džabe karte neće se moći prisustvovati ovom veličanstvenom koncertu.
Sve one koji nisu uspjeli jučer ugrabiti svoju kartu za Antiporin (najbolji Antiporin meuAntiporinima!) na Buvljaku u subotu u podne čekaju skoro pa pravi Porini za samo 10,00 kn.
Podsjećamo vas na mnoštvo dogaanja na Antiporinu
Ponukani raspravama o spornoj ACTA-i, autorskim pravima, legalnom i ilegalnom downloadu glazbe, kaznama, progonima, i sličnim gorućim temama od globalne važnosti nakupina entuzijasta/glazbenika/ljubitelja glazbe odlučila je organizirati Antiporin. Ne, to nije lijek protiv glavobolje, grlobolje ili, nedajbože, porinitisa, to je DŽABA KONCERT U ENERGANI I SVI STE POZVANI!
Eto, da ne kažete da se to nikad ne dogaa, glazbenici i autori daruju besplatnu glazbu svima zainteresiranima!!!
Naime, u petak će se u Harteri, staroj riječkoj tvornici papira koja je tijekom posljednjih godina oživjela i postala stjecište raznolikih dogaanja, glazbenika, umjetnika, kreativaca, a porodila je i uspješan Hartera festival koji već 8 godina privlači brojnu publiku, održat će se koncert podrške svim glazbenicima i samoj glazbi kao rezultatu njihovog djelovanja. Na koncertu koji počinje u 21.00hnastupit će Brkovi, megazvijezde svatovskih sala, vatrogasnih zabava i inih pozornica, Stampedo, šareno društvance koje zapali publiku gdje god se pojave, uživo ili pak preko holograma, Teška industrija članovi koje će se, iako je industrijalizacija već odavno prošla, odlično uklopiti u prostorHarterine Energane i razgaliti publiku sijasetom svima poznatih hitova u njihovoj izvedbi te PHC, svima dobro poznati komedijaši iz Rijeke, Mjuzikl, punk trojac iz Zagreba i Manntra, rock trojac iz Umaga. Nakon live svirke party u Energani će se nastaviti do jutarnjih sati uz popularnog DJ-aVoljena Korića pa si rezervirajte prvi vikend u svibnju ekskluzivno za ultra i extra maksimalnu zabavu!
ALI TO NIJE SVE!
Već sljedećeg dana, u subotu 05. svibnja u podne (12.00h), zabava u Harteri se nastavlja! U istom prostoru održat će se već tradicionalni ‘The Buvljak’ koji je u svojih nekoliko prijašnjih izdanja privukao brojne posjetitelje i iznjedrio mnoge nove ljubavi, prijateljstva i ine odnose, kako meu ljudima, tako i meu ljudima i stvarima, stvarima i stvarima, a posvjedočili smo tu i jednom stvaranju nevjerojatne i jedinstvene ljubavne priče izmeu lokalnog uličnog mačka i unikatnog jastuka. Bit će tu ugodnog druženja, razmjene važnih i nevažnih informacija i obične ćakule, a širinu ponude na buvljaku možemo opisati jedino ako vam kažemo da se tamo može pronaći baš sve od igle do lokomotive.
ALI NI TO NIJE SVE!
Svi zainteresirani moći će na ‘The Buvljaku’ u subotu kupiti svoj primjerak statue Porina po simboličnoj cijeni od 10,00 kn i odnijeti ga zauvijek kući da se pohvale užoj i široj obitelji te susjedima!!!
Glazbenici i autori koji već dugi niz godina trpe, što zbog opće recesije, što zbog cjelokupnog odnosa pučanstva prema njihovu radu i stvaralaštvu, nuenjem replika Porina na prodaju pokušat će popraviti svoje kućne budžete, a svekoliki puk će dobiti priliku pomoći im u tome i odnijeti kućama izuzetno atraktivnu statuetu Porina. A kipić zgodnog momka Porina originalno je osmislio cijenjeni kipar Ivica Propadalo, inače aktivni član Teške industrije koja će vas dan ranije na istom mjestu zabavljati uživo!
Dakle, za simboličnu cijenu moći ćete na svoju komodu/regal/policu odložiti originalan umjetnički rad, pomoći ćete glazbenicima i autorima jer ste dobra srca i otvorene duše, a ako se požurite, možda ubodete i neki Porin koji će vam bojom odgovarati uz tapete!
ANTIPORIN &; PORIN – dva su druga bratska!

Odgovori