Dramska igra i vježba za život

Trenutno pregledavate Dramska igra i vježba za život

Ako želite u svoj život unijeti malo uzbuenja, kreativnosti i igre, DRAMKO je odličan izbor. Poigrajte se vlastitim iskustvima, naučite kako bolje komunicirati i usto se dobro zabavite! Studio KUBUS organizira dramsko-razvojne radionice za odrasle DRAMKO – evo njihovog poziva ako ste zainteresirani:

DRAMKO 1

što cemo raditi?

Praktično ćemo raditi DRAMske igre i vježbe koje potiču Komunikaciju, timski rad, kreativne ideje koje svi posjedujemo no pitanje je da li ih u okolnostima u kojima djelujemo iznosimo, izražavamo i razvijamo. Kroz dramske igre i vježbe vraćamo se u ono davno rano stanje kada nam je igra bila prirodna, a kreativnost nam nije bila sputavana, te učimo kroz osnovni unutarnji nagon svakog ljudskog bića – da djeluje i promatra sebe i druge u akciji. Svaka DRAMska igra i vježba budi, potiče i razvija neki segment osobe=kreatvinog bića, a nakon čestog prakticiranja igara i vježbi, u drugim životnim okolnostima osobe lakše KOmuniciraju, s manje stresa i više lakoće i spretnosti.

Tijek rada: grupne vježbe upoznavanja, memoriranja, vježbe u paru, osvještavanje gesti, vježbe percepcije sebe i drugih, motivacijske i suradnicke vježbe, improvizacijske igre, razvijanje prizora. Radionicu završavamo grupnom igrom.

Na kraju – svaki/svaka polaznik/polaznica dobiva poklon 🙂 koji može dalje koristiti unutar svog radnog ili privatnog okruženja!

Radionica je namijenjena svima (od 18 g. +), a dobri razlozi za dolazak su:

– Jer ćete otkočiti ustaljene i nametnute okvire koje ste stjecajem okolnosti kroz život usvojili.

– Jer se dugo niste igrali i kreativno izražavali.

– Jer želite dobiti svježe ideje i inspiraciju za svoj rad.

– Jer vježbe koje ćete proći mogu poslužiti vama za osobni razvoj, a takoer ih možete primijeniti u kreativnom radu sa svojim grupama koje vodite.

– Jer će ono što ste pročitali negdje u knjigama sada biti i vaše iskustvo! Kroz dramske igre i vježbe stječete dramatske doživljaje koji su i iskustva iz svakodnevnog života.

– Jer se želite kreativno zabaviti i upoznati nove zanimljive ljude, te s njima tijekom rada razmijeniti dobru energiju i ideje.

Termin i mjesto održavanja:

nedjelja 20. 1. 2013. od 11:00 do 16:30 sati, Studio Kubus u Kranjčevićevoj 9, Zagreb (proći kroz Cibonin prolaz, Kranjčevićeva je u produžetku, na broju 9 ući u vežu, proći dvorištem do kraja i popeti se na kat).

Cijena radionice bit će 120 kn.

Plaćanje je na licu mjesta i dobivate ovjerenu važeću uplatnicu kao potvrdu uplate.

PRIJAVLJIVANJE:

Krajnji rok za prijavu je: utorak 15. 1. 2013.

Prijaviti se možete:

– mailom na: marijancic@yahoo.com ili ivanamarijancic@vip.hr ili na ovu mail-adresu s koje šaljemo obavijest

– SMS-om na 091 5369431 – u poruci pošaljite sve podatke za prijavu

Obavezno odgovaramo na Vašu prijavu da bismo potvrdili primitak prijave i Vaše sudjelovanje.

PODACI KOJE TREBATE NAVESTI U PRIJAVI SU SLJEDEĆI:

– ime i prezime, godina roenja

– zanimanje, radno mjesto, institucija, organizacija, (studenti – koji fakultet?)

– broj mobitela i e-mail adresa

– napomenite da je za radionicu DRAMKO 1 – 20. 1. (zbog toga što ima više dogaanja u Studiju Kubus)

Voditeljica će biti Ivana Marijančić, free lance dramska pedagoginja, a više o voditeljici i programu možete pogledati na www.studiokubus.hr

Odgovori