Drage naše, vjerne čitateljice časopisa Ženska posla,

Drage naše, vjerne čitateljice časopisa Ženska posla,

S obzirom da smo već debelo zagazili u rujan, a i jesen je pred vratima, vjerojatno već očekujete novi broj, a možda ste ga već i potražile na kioscima. No tamo ćete možda naći još koji preostali ljetni dvobroj, a novi broj svog omiljenog časopisa ovog rujna, nažalost, nećete dočekati. Naime, zbog zaista katastrofalnog stanja na tržištu Ženska posla jednostavno su… posustala – ne možemo vam više ponuditi omjer kvalitete i cijene koji smo vam obećali i na koji ste navikli. Financije su, kao što i same vjerojatno dobro znate, neumoljive i stoga nije dostajala ni naša volja, želja ni optimizam. Ženska posla, dakle, neko vrijeme više nećete moći čitati, dok ćemo na portalu i dalje objavljivati članke, najave, informacije i intervjue.

Do 25. rujna možete nam se javiti na redakcijski mejl redakcija@zenskaposla.hr ako želite naručiti neke od starih brojeva, dok su pretplatnice dobile pismo mejlom ili poštom (ako ga niste dobile, molim vas da nam se svakako javite!).

Na kraju, možemo vam samo reći: bili ste divna publika! U nadi da ćemo se opet sresti i da će se Ženska posla opet čitati, živite, izlazite, obrazujte se, čitajte, slušajte, plešite, razmišljajte, putujte, kuhajte, budite lijepe sebi i drugima – činite sve ono što bismo i mi činile s vama!

I ne zaboravite se uvijek puno smijati i uživati u svemu što radite.

Tako se i mi ‘odjavljujemo’ – sjećate se naše reklame što učiniti s mrljama koje se ne daju skinuti? što učiniti s omiljenim časopisom koji više neće izlaziti? Odgovor je isti: Baš ništa.

Pamtite svoja

Ženska posla


Odgovori