dm beauty academy radionica by Saša Joković

Trenutno pregledavate dm beauty academy radionica by Saša Joković

u sklopu dm-ove kampanje “Lijepa, ako to želim!“

“Nagradnom igrom u sklopu kampanje “Lijepa, ako to želim!“ dm je vjernim fanovima želio osigurati savjete vrhunskog stručnjaka i nagraditi njihovu vjernost. Saša Joković i polaznice radionice koristili su se šminkom dm-ove robne marke ALVERDE, koja je ove godine osvojila nagradu “Green BrandGermany“ zahvaljujući tome što ALVERDE proizvodi ne sadrže sastojke na bazi mineralnih ulja, kao ni sintetičke mirise, bojila i konzervanse.

Saša Joković otkrio je dobitnicama dm-ove nagradne igre osnove make-upa. Na početku radionice dm beautyacademy, službeni vizažist Chanela za srednju Europu naglasio je da je frontalno svjetlo ključno pri šminkanju jer se efekt šminke tako najbolje vidi.

U prvom dijelu radionice dm beautyacademydobitnice su dobile teoretsku podlogu, koju su kasnije upotrijebile šminkajući jedna drugu uz nadzor i stručno vodstvo Saše Jokovića.

“Pri šminkanju se najviše griješi u nanošenju pudera jer se često preskaču koraci koji su jako bitni. Na primjer, fiksiranje tekućeg pudera puderom u prahu je jako važno jer inače tekući puder nakon nekog vremena ue u bore i skine se“, rekao je Saša.

“Zapamtite pravilo: suho na suho, mokro na mokro. Kada jednom na tekući puder nanesete puder u prahu ili fiksirate podlogu, više ne smijete nanositi nikakvu mokru šminku jer tada nastaju mrlje“, savjetovao je Saša.

Naglasio je da svaka kozmetička torbica mora sadržavati korektor, puder u prahu, rumenilo i maskaru jer se s tim sadržajem može brzo napraviti nešto dobro i efektno, a za dobar zimski look Saša preporučuje ružičasta, svježija rumenila koja se nanose od vrha jagodica prema uhu.

Po završetku radionice, nakon nekoliko sati vježbe uz pomoć ALVERDE šminke i savjeta Saše Jokovića, dobitnicama su podijeljene diplome za uspješno položeni make-up tečaj jednog od najpoznatijih hrvatskih vizažista.

Zadovoljne dobitnice nagraene su i dm – ovim poklon paketima koji su uključivali i proizvode marke ALVERDE koja je 2010. po drugi put proglašena jednom od tri ekološki najodrživije marke u Njemačkoj, a u proljeće 2012. ovjenčana je i nagradom NAWI za ekološki održivo gospodarenje.

Posebno zadovoljna bila je i članica naše redakcije koja je uz ugodno druženje sa dm timom, kao dodanu vrijednost dobila i neočekivan poklon – makeupby Saša Joković i tim! Red je da tim i predstavimo jer Sašine asistentice – Ivana Zečević i Dajana Pajkić su velike profesionalke, prave majstorice od zanata i velika podrška i pomoć Saši na svim projektima koje preuzima.

Odgovori