Damjanove svijeće

Trenutno pregledavate Damjanove svijeće

DAMIEN’S CANDLES – brend mladog dizajnera Damjana Jacića već je dobio mnoge poklonike, a vjerujemo da će vas razveseliti posebna limitirana blagdanska kolekcija

Damien’s Candles karakterizira inovativan i minimalistički dizajn, koji ima svoje temelje u modernoj arhitekturi. U ekskluzivnoj liniji svijeća koje Damjan predstavlja za ovo blagdansko vrijeme, zadržane su za njega prepoznatljive rebraste strukture i oblici, ali su doraene trendovskim zakovicama i šljokicama.

Damjanova moderna i elegantna priča u svjećarstvu nastavlja se i u blagdanskoj kolekciji pa su tu bijele svijeće sa zlatnim zakovicama, ali i s cirkonima u crnoj i rozoj boji, a posebno nas je oduševio model koji spaja tradiciju i inovativni moderni dizajn – zelena svijeća s crvenim kabošima.

“Moji kupci te ljudi koji prate moju estetiku traže savršeni poklon za svoje najdraže. Bila mi je želja da im unutar brenda mogu ponuditi upravo nešto takvo, poklon koji zadržava moj potpis a opet je prilagoen blagdanima. Spontano se dogodila inspiracija sa već postojećim modelom koji je postao savršena podloga za transformaciju dodavanjem dekorativnih elemenata na samu svijeću i stvarnja jedne potpuno nove estetike. Otud i šljokice koje su svima omiljene u ovo vrijeme i zakovice, koje su sada vrlo popularne“, kaže mladi dizajner Damjan Jacić.

I ovaj je put velika pažnja poklonjena ručnoj izradi – svaki je model svijeće ručno optočen s 48 zakovica ili šljokica. Svijeće su unikatne, autorski su rad mladog dizajnera i svojim dizajnom se savršeno uklapaju u moderne i pročišćene interijere.

Damien’s Candles limitirana kolekcija svijeća može se kupiti na prodajnim mjestima Pollak Cvijeće i CroCrodeal Galerija po cijeni od 39,00 kuna.

Odgovori