Dalmatinski DETOX

Trenutno pregledavate Dalmatinski DETOX

Piling tijela ninskom morskom soli; detox tretman algama Spirulina; masaža uljima od ružmarina i lavande – to je samo dio proljetne priče Slim into the Spring u Falkensteiner Hotelu &; Spa Iadera.

Proljetni make over je započeo! U zadraskom Falkensteiner Hotelu&;Spa Iadera nude iskušani recept: čisti morski zrak, duge šetnje uz more, mediteransku prehranu i vrhunske detoksikacijske tretmane u Acquapura SPA.

Proljetna ponuda Slim into the Spring uključuje 3 ili 5 noćenja do 30. svibnja 2013.; poseban wellness doručak s probranim dijetalnim namirnicama te još jedan obrok s maksimalno 1200 kalorija; relaksaciju na 6000m2 Acquapura SPA prostora: White Spa nudi pregršt kozmetičkih tretmana, prostor za opuštanje i rekreaciju u infinity bazenima, dok se Black Spa odlikuje turskim Hamamom koji se proteže do 700m2, sa sauna područjem i prostorima za masažu i tretmane tijela.Svaki dan omogućen vam je i fantastičan Detox program. Kozmetika koja se koristi u tretmanima pripada ekskluzivnoj francuskoj kozmetičkoj kući Anne Semonin. Svaki od Ane Semonin signature tretmana poseban je ritual u kojem je naglasak na prirodnim metodama liječenja: kombinacija aromatičnih kupki, kristala i eteričnih ulja vraća energiju, pomaže uklanjanju napetosti i pozitivno utječe na duhovnu ravnotežu.

Detoksikacija počinje pilingom kože mješavinom morske soli iz Nina i eteričnih ulja lavande i ružmarina što je nužno da bi otklonili odumrle stanice. Piling omogućuje regeneraciju površinskog sloja kože i poboljšava njezinu prokrvljenost, te ju priprema za bolje djelovanje “čarobnih“ algi.

Spirulina – “čarobna alga”

Posebna je povlastica tretman sa spirulinom – malom spiralnom algom starom 3,6 milijardi godina. Narodi Afrike, Sjeverne Amerike i Azije spirulinu koriste već tisućama godina, a stari Azteci konzumirali su je u obliku sušenih kolačića. Izvrstan je izvor miješanih karotenoida i ostalih fito hranjivih tvari a sadrži i zeaksantin – snažan antioksidans. Spirulina smanjuje apetit i ubrzava metabolizam, zbog čega je idealna namirnica za mršavljenje. Mješavina spiruline u prahu i vode nanosi se na cijelo tijelo koje se potom umota u foliju i zagrijava na vodenom krevetu 50 minuta. Rezultat je ne samo predivna koža, nego i smanjenje celulita i masnog tkiva. Nakon ovoga slijedi još 50 minuta masaže tijela eteričnim uljima, a rezultati su odlični.

“Koja je tajna spiruline? Spirulina alge prirodno rastu u vodama bogatim mineralima, svježim tropskim izvorima i morskoj vodi, a mogu se naći na svim kontinentima svijeta. Rezultati istraživanja su pokazali da je spirulina bogata vitaminima, mineralima, aminokiselinama, te je moćan antioksidant. Ova prirodna morska trava potiče metabolizam u tijelu i učinkovitu eliminaciju toksina i otpada te direktno “napada“ celulit, masno tkivo i višak vode koja se zadržava u organizmu,“ izjavila je Mladenka Nastovski Mesarić, SPA managerica.

Cijena paketa po osobi:

3 noći – 622 eura

5 noći – 1.010 eura

Odgovori