Čudesna šuma najavljuje ovosezonski DREFT FASHION WEEK ZAGREB

Trenutno pregledavate Čudesna šuma najavljuje ovosezonski  DREFT FASHION WEEK ZAGREB

Iako je konačno došlo dugo očekivano proljeće, a s njim i lijepo vrijeme, Dreft Fashion Week Zagreb i ove vas sezone vodi u jesensko zimsko razdoblje, u čudesnu modnu šumu.

U bajkovitom svijetu još jednog Dreft Fashion Weeka Zagreb jesen/zima 2013./14. snimljena je sofisticirana kampanja pod kreativnom palicom direktorice DFWZ-a, Sarah Josipović, a pred objektivom vrhunskog modnog fotografa Gorana Matijašeca.

Za zaštitno lice odabrana je prekrasna Lidija Lešić, uspješna hrvatska manekenka koja živi i radi u Italiji. Modne kreacije koje model nosi iz ateliera su pobjednice prošlosezonskog Dreft Next Generation natječaja – mlade dizajnerice s TTF-a Marice Pažanin, a za frizuru je zaslužna nenadmašna Rene Inglese ispred Instituta za njegu kose Rene. šminku potpisuju kreativna Ivana Bugarija i koordinatorica make up tima Profokus Kristina Atletić za Učilište Profokus, koji i ove godine šminka na DFWZ uz novi Avonov make up.

Nadolazeći Dreft Fashion Week Zagreb koji je u ožujku proslavio 10 godišnjicu svog postojanja i ove se sezone održava na dobro znanoj adresi, u Hypo centru od 9. – 11. svibnja.

Zagreb će tijekom tri modna dana, uz standardno vrhunsku produkciju i scenografiju, na pisti Dreft Fashion Weeka ugostiti mnoga kreativna imena domaće modne scene, ali i goste iz inozemstva. S pariškog i londonskog Tjedna mode dolaze Trump in Disguise, Negarin, Henrietta Ludgate i Katrien Van Hecke.

Toni Rico, Ivana Popović, Mladen Grubić, Ana Kujundžić, Milena Rogulj, Kristina Burja, Natalija Smogor, Zjena Glamočanin i Ivančica Hrustić domaća su dizajnerska imena koja već sezonama svojom kreativnošću oduševljavaju modnu publiku i kritiku. Uz ova snažna dizajnerska imena, na pisti Dreft Fashion Weeka Zagreb pojaviti će se i mlade nade hrvatskog dizajna, Marica Pažanin, prošlogodišnja pobjednica natječaja za mlade dizajnere pod pokroviteljstvom Drefta te nekadašnja pobjednica Pret-a-design natječaja, Maja Hrastinski.

Najvažnije aktivnosti glavnog sponzora Drefta ove godine su: revija prošlogodišnje pobjednice Dreft Next Generation natječaja Marice Pažanin, odabir novog pobjednika Dreft Next Generationa, blogger konferencija čiji će posebni gost biti poznati street style bloger Yvan Rodic te lansiranje mobilne aplikacije za pametne telefone sa svim informacijama vezanim uz Dreft Fashion Week Zagreb.

U sklopu ovosezonskog Dreft Fashion Weeka Zagreb, a vezano uz humanitarni projekt udruge Europa Donna za borbu protiv raka dojke, kojem se priključio i DFWZ, Ivana Popović će posebno izraenim topovima koji će biti na prodaju, dati svoj doprinos humanitarnom projektu «Darujmo ružičasti život», kojemu je cilj kupnja linearnog akceleratora za intraoperativnu radioterapiju (prvog aparata za jednokratno zračenje u RH za kupnju kojeg je potrebno prikupiti 700 000 EUR) , a u hvalevrijednoj akciji pridružiti će joj se i poznati dizajner nakita Mladen Grubić.

I ove godine Dreft Fashion Week Zagreb najavio je mnogobrojne zanimljive revije, razne evente u Loungeu DFWZ-a, pretpremijeru Discoveryevog filma “Djeveruše pod gasom“ kao početak Dreft Fashion Weeka Zagreb u utorak 7. Svibnja, ali i nezaboravne partye u popularnim hrvatskim klubovima poput Gallerya, Rooma, Hyplaze i Hemingway loungea.


Odgovori