Croata predstavila glamurozne kaftane

Trenutno pregledavate Croata predstavila glamurozne kaftane

Pripremila: Vlatka Vužić

Modni brend Croata predstavio je u Falkensteiner Hotel &; Spa Iadera jednom od najluksuznijih mjesta za odmor u Hrvatskoj, novu kolekciju predivnih svilenih kaftana za ljeto 2013. Glamurozne, prozračne i elegantne kaftane predstavila je glumica Jelena Perčin, koja je zaštitno lice Croata kaftana, a za prekrasne imidž fotografije zaslužna je poznata hrvatska fotografkinja – Mara Bratoš.

Croata kaftanima dominiraju uzorci egzotičnih orhideja te cvjetni uzorci koji su se sljubili s prepoznatljivom glagoljicom i narodnim motivima. Kaftani su izraeni od najfinijih svilenih vlakana, a kombinacijom jakih i nježnih tonova i atraktivnih motiva Croata kaftani ističu žensku senzualnost, eleganciju i ženstvenost.

“Obožavam svilu, a kaftani su predivni. Moderni su i elegantni, a posebno mi se sviaju oni s cvjetnim uzorcima. Ljeti najviše volim odjenuti nešto lagano i drugačije, nešto što mogu odjenuti u različitim situacijama i za različite prigode. Baš zato što su tako posebni rado biram svilani kaftan u kojem mogu bez imalo razmišljanja produžiti na neku zabavu, piće ili koktel zabavu i biti elegantna“, rekla je Jelena Perčin.

Kaftani su omiljeni odjevni predmet mnogih žena te je Croata, u skladu sa modnim trendovima i željama svojih klijenata, razvila ovaj elegantan proizvod kao dio luksuzne linije CROATA Brijuni namijenjene trenucima uživanja i opuštanja na luksuznim ljetnim zabavama. U Croata kaftanima ovog ljeta svaka će žena biti zamijećena bilo da šeće gradom ili uživa u sutonu na nekoj jahti.

“Hrvati su višekratno promijenili povijest odijevanja. Već odavno hrvatske destinacije nametnule su se kao jedinstvene i neponovljive svjetske destinacije. U tom duhu i stvaralačkom zanosu rodili su se svileni kaftani CROATA. Željeli smo razviti kaftane u kojima će se žene uistinu osjećati posebno i glamurozno. Kaftani CROATA koji dolaze u dvije varijante, dužoj i kraćoj, namijenjeni su ženama sofisticiranog modnog izričaja.“ rekla je Mihaela Grnović Novaković, Art direktorica modnog brenda Croata.

Novi atraktivni kaftani iz luksuzne linije CROATA Brijuni dostupni su u CROATA salonima u Zagrebu (Oktogon), Splitu (Peristil) i Dubrovniku po cijeni od 3.000 do 3.500 Kn.


Odgovori