ČOKOHOLIČARI OPREZ -najslai festival ponovno se vraća u Zagreb

Trenutno pregledavate ČOKOHOLIČARI OPREZ -najslai festival ponovno se vraća u Zagreb

2. Festival čokolade Zagreb Chocofest ponovno dolazi u Zagreb od 9.-14.veljače 2013. na Trg bana Jelačića!
Nakon fenomenalnog uspjeha 1. Zagreb Chocofesta koji je okupio više od 300.000 posjetitelja i proizvoače iz pet zemalja, najbolji domaći i svjetski proizvoači čokolade ponovno će prezentirati svoju ljubav i vještinu u izradi čokolade!

Na Trgu bana Jelačića, od 9. do 14. veljače 2013. posjetitelji će moći vidjeti kako se izrauje čokolada, degustirati i kupiti proizvode od čokolade, igrati se čokoladom, kuhati, naučiti kako napraviti vlastitu čokoladu kod kuće, sudjelovati u prezentacijama, radionicama, uživati u vrhunskim čokoladnim delicijama koje pripremaju najbolji hrvatski Chefovi, uživo pratiti nastanak umjetničkih djela od čokolade u izvedbi studenata ALU iz Zagreba, a bit će organizirana i humanitarna akcija.

Festival čokolade pruža priliku proizvoačima i ljubiteljima čokolade da se izravno povežu u jednoj slatkoj, dražesnoj i svima bliskoj priči – priči o čokoladi. Ona je jezik koji razumiju svi, bez obzira na dob, spol, rasu, religiju, podrijetlo…. Ona je hrana, lijek, afrodizijak, umjetnost, industrija, užitak, ovisnost, opsesija … Ukratko, čokolada je ljubav!

Ova slatka manifestacija održava se i ovaj put pod pokroviteljstvom Gradonačelnika g. Milana Bandića, Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, a u programu i zabavnim radionicama uživat će sve generacije, od djece do onih najstarijih.
Program dogaanja na Zagreb Chocofestu pratite na www.zagreb-chocofest.hr i www.facebook.com/ZagrebChocofest

Odgovori