CMYK – nova generacija EQUA bočica

Trenutno pregledavate CMYK – nova generacija EQUA bočica

Staklena CMYK kolekcija bočica od visokokvalitetnog, ručno puhanog stakla, namijenjena je svima onima kojima su briga o zdravlju i okolišu na prvom mjestu, a osim toga cijene kvalitetnu izradu i privlačan dizajn. CMYK odlikuju zanimljiv stil, kreativnost i praktičnost.

DROP i SQUEEZE bočice

Kolekciju čine dva različita tipa bočica naziva DROP (570 ml) i SQUEEZE (550 ml).

Staklene bočice DROP predstavljaju elegantan val koji nastane padanjem kapljice u vodu. Oblika SQUEEZE pa predstavlja razigranu kombinaciju boja i silikona koje savršeno pašu svakoj ruci. Težina obiju bočica je manja od 250 grama, što je prednost, jer ih čini laganim za nošenje na npr. plažu na kojoj će vam tijekom ljeta uz ručnik, sunčane naočale i kremu za sunčanje, bočica s vodom biti najvažniji “modni dodatak“!

Zdravlje i priroda – osnove EQUA priče

Staklena CMYK kolekcija EQUA bočica stvorena je imajući u vidu iznimnu važnost vode za pravilno funkcioniranje našeg organizma. Voda sačinjava oko 70 % tijela, a neki naši vitalni organi sadrže i veći postotak, npr. mozak se sastoji od 80 %, pluća od 90 %, a krv je zapravo 83 % voda. Gubitak od tek 2 % tekućine našeg tijela dovodi do osjećaja konfuzije i problema s pamćenjem. Pijući redovno vodu iz EQUA bočica, štitite kožu, jačate imunitet te poboljšavate koncentraciju. Osim toga, pomažete u smanjenju količine otpada i izravno sudjelujete u stvaranju čišćeg i ljepšeg okoliša, jer se 10% neto profita od prodaje bočica donira ekološkim organizacijama i projektima, kojima je cilj podizanje svijesti o važnosti osobne brige o dobrobiti okoliša.

Povratak osnovama, život u harmoniji s prirodom i ravnoteža u osobnom životu bit su nove CMYK kolekcije. Uživajte u jednostavnim, elegantnim linijama i moćnim bojama visokokvalitetnih, ručno puhanih staklenih bočica. Sebi podarite zdravlje, a okolišu ljepšu i čišću budućnost.

Materijal – razigran ples stakla, aluminija i silikona

Iza nove kolekcije krije se dobro osmišljen koncept koji se prije svega oslanja na povratak osnovama života. Upravo zbog toga su bočice izraene od stakla, materijala koji je potpuno prirodan, zdrav za ljude i prirodu te jedini koji se može 100 % reciklirati. Od brojnih vrsta stakla, odabir je pao na borosilikatno staklo, staklo koje je skuplje od običnog, ali je zato mnogo čvršće, otporno na ekstremno visoke, ali i niske temperature te na kemikalije kao što je npr. klor. Silikonski trakovi obuhvaćaju bočice na mjestima gdje su one najosjetljivije i time ih štite od udaraca i klizanja. Istovremeno sprječavaju klizanje u vrijeme upotrebe bočica. Skrbno je izabran i aluminijev čep, koji omogućava nošenje bočice u torbici bez bojazni da bi ta propuštala vodu.


Osim materijala, pažljivo su odabirane i same boje – cijan, magenta, žuta i crna. Ove boje čine CMYK model boja, prema kojem je i sama kolekcija dobila naziv, a osnova su za dobivanje svih ostalih boja. Cijan ili plavo-zelena boja naziva se još i aqua te predstavlja more ili nebo, magenta je kombinacija crvene i ružičaste boje, a simbolizira harmoniju i emocionalnu ravnotežu. Crna boja u sebi sadrži snagu i autoritet, a žuta boja je boja sunca i povezana je sa srećom, radošću i energijom, te nas asocira na ljeto i vruće dane koji su pred nama i koje će uz bocu vode na dohvat ruke biti lakše preživjeti i u njima uživati!

Odgovori