Cijena grada

Trenutno pregledavate Cijena grada

13 razloga za neograničenu bezrazložnost

Ana šesto – fotografije

Silvija šesto – stihovna p(r)atnja

Subota, 24.11. spojit će majku i kćer, fotografiju i stih, te bez obzira što smo u O’gradi neskloni upotrebljavati riječi poput cijena, kuna, trgovina, te ostalih istrošenih izbezumljujućih pojmova, baš kako bi ilustrirali kuda vodi upotreba istih, pred vas postavljamo CIJENU GRADA!

Kolika je cijena koju plaćamo kad odlučujemo (civilizirano) živjeti u gradu? Odlučujemo li uopće živjeti u gradu ili smo graani spletom okolnosti? Roeni u gradu? Dvojimo li napustiti grad zbog previsoke CIJENE GRADA? Tko je kriv, a tko zaslužan za CIJENU. Mi u O’gradi prozivamo i pozivamo vas!!!
Predviamo uzbudljivu večer u nizovima krugova koji će se spojiti negdje, možda, ako, ikad…Poslušat ćete uvodne pozdravne tiradije autorica Ane šesto i Silvije šesto, riječi utjehe grada povjesničarke umjetnosti Nirvane Silnović, te možebitne namjernike koji će se zaželjeti javnog nastupa.
Potom će slijediti uobičajeno neuobičajena O’gradina navada koja će disperzirati izloške prema različitim točkama grada putem fantastične i ovaj puta pirotehnički podržane tombole.
Dodatni užitak pretpostavlja nastup benda Deda i ostatak. Strpite se do subote 24.11.2012., grizite nokte, zamuckujte, disleksirajte, ne spavajte noćima, čekajte… jer ona se otkriva: CIJENA GRADA!
24.11.2012. od 19 sati u KULTURNOM KLUBU O’GRADA (Trg siječanjskih žrtava 8)
Izložba će biti otvorena do 20. prosinca

Odgovori