Chanel No5 – za raskošni Božić

Trenutno pregledavate Chanel No5 – za raskošni Božić

Polako ali sigurno bliži nam se blagdansko vrijeme, razdoblje druženja, slavlja, darivanja drugih ali i ugaanja sebi. Kako bismo u dane koji su pred nama unijeli dašak glamura predstavljamo mirisne novitete linije Chanel N°5 koja u kolekciji za Božić 2013. nudi mirisne teksture za njegu tijela i kose.

Godine 1921. Gabrielle Chanel lansirala je svoj prvi parfem N°5, “Parfem koji miriše poput žene”, kako je običavala govoriti. Kompozicija ovog bezvremenskog parfema sastoji se od 80 različitih sastojaka od kojih se niti jedan posebno ne izdvaja, a od trenutka kada se pojavio predstavlja ultimativni predmet ženskih želja. Parfem su proslavile brojne zvijezde no jedna od najvećih bila je, dakako, Marilyn Monroe- zaštitno lice koje utjelovljuje novu kampanju modne kuće Chanel.

Kako bi ritual mirisnog užitka u Chanelu N°5 trajao dulje predstavljamo nove proizvode kojima nastupajuće razdoblje možemo učiniti doista raskošnim.

To su prije svega pjenušava kupka (200 ml= 373 kn) i krema za tuširanje (200 ml= 352 kn) te sapun (150 g= 199 kn). Nakon tuširanja možemo počastiti sebe ili nekoga tko je to doista zaslužio hidratantnim losionom za tijelo (200 ml= 422 kn) i parfimiranim dezodoransom (100 ml= 331 kn). Noviteti su i Mirisna maglica za kosu (40 ml= 356 kn) te božanstveno ulje za kupanje (250 ml= 629 kn).

Svi ovi proizvodi nude legendarnu esenciju jednog od najprodavanijih mirisa na svijetu i učinit će nadolazeće vrijeme doista posebnim .

Odgovori