Čaroban Božić u Sia Home Fashionu

Čaroban Božić u Sia Home Fashionu

Najljepše božićne ukrase potražite u Kaptol centru

Sanjate o prekrasnom Božiću, u toplini svog doma, u predivnom i jedinstveno ukrašenom prostoru? Sia, švedska tvrtka poznata po stvaranju trendova u ureenju doma, godišnje proizvede čak 10 kolekcija za ureenje doma, a ovog Božića najljepše ukrase naći ćete upravo tamo jer stigla je nova božićna kolekcija.

U raznovrsnoj paleti proizvoda – od tekstila preko lustera i svijeća do najrazličitijih unikatnih ukrasa, sigurno ćete pronaći onaj poseban detalj kojim ćete obogatiti svoj prostor da možete spremni dočekati blagdansku sezonu.

Naime, u zagrebački dućan Sia stigla je nova božićna kolekcija u kojoj će mnogi naći inspiraciju za ureenje doma. Ideje za ureenje blagdanskog stola, cvjetni ukrasi i aranžmani, svijeće i svijećnjaci, girlande, kuglice i lampice – samo su dio bogatog Sia asortimana. Odaberite izmeu veselih vatreno crvenih ukrasa ili sofisticiranih, nježno-bijelih detalja i nećete pogriješiti. Pronaite svoje idealno božićno drvce i prepustite se maštanju jer jednom kada uete u čaroban Sia svijet, činit će vam se kao da je Božić svaki dan…

SIA svijet posjetite u Centru Kaptol, Nova Ves 17, nivo 1

a pratite ih i na Facebooku

Više saznajte na globalnoj stranici

Odgovori