Borotalco – 100 godina tradicije u njezi kože

Trenutno pregledavate Borotalco – 100 godina tradicije u njezi kože

Puder Borotalco s jedinstvenim mirisom i prepoznatljivom zelenom ambalažom godinama se koristi za njegu kože, upija znoj, osvježava kožu i ostavlja ju mekom na dodir. Istovremeno, omogućava prirodno disanje kože, ne začepljuje pore te je primjeren i za jako osjetljivu kožu. Prepoznatljiv miris pudera Borotalco objedinjen je u razvoju novih proizvoda za njegu kože – liniji dezodoransa s jedinstvenim mirisom za blagotvoran učinak na koži, s prirodnim česticama mikrotalka.

Borotalco linija dezodoransa objedinjuje četiri vrste proizvoda svježeg mirisa s blagotvornim učinkom na koži.

Borotalco Original Fresh specifičan je zahvaljujući formuli s prirodnim česticama mikrotalaka koje upijaju znoj i balansiraju disanje kože ostavljajući kožu suhom. Učinkovito djeluje do 24 sata, 0% alkohola, dermatološki testirano.

Borotalco Invisible, stručnjak je za spriječavanje nastanka žutih mrlja na svjetloj odjeći te bijelih mrlja na tamnoj odjeći.

Borotalco White s ekskluzivnim mirisom bijelog mošusa, koji nudi osjećaj cjelodnevne čistoće i svježine.

Borotalco Dry Power pouzdan je i učinkovito djeluje i do 48 sati nakon nanošenja. Posjeduje moć više od 1 milijuna čestica mikrotalka i formulu s brzim upijanjem za suhu kožu.

Sve četiri linije Borotalco dezodoransa namijenjene su dugotrajno suhoj koži, ne sadrže alkohol i dermatološki su testirani, a nude se u spreju, roll onu ili stiku.


Odgovori