Blagdanske novosti iz Melvite

Trenutno pregledavate Blagdanske novosti iz Melvite

Prošloga tjedna Melvita je u svojoj trgovini u Arena centru predstavila nove, blagdanske kolekcije. U ugodnoj atmosferi Melvita trgovine, uz fine organske čajeve, stručne estetske savjetnice predstavile su blagdanske novosti za njegu cijelog tijela kojima se ove zime doista možemo razmaziti.

A pritom trebamo biti svjesni da za sebe činimo najbolje jer Melvita proizvodi nose oznaku “ekološka i organska kozmetika. A to znači da najmanje 95% svih sastojaka dolazi iz prirodnih izvora. Dapače, neke kolekcije poput uljepšavajućih ulja sadrže 100 posto prirodnih sastojaka.

I možda je upravo to razlog što je ovosezonska zvijezda meu Melvita novostima Iznimno zlatno ulje L’OR BIO ® – ORGANSKO ZLATO, savršena harmonija pet pažljivo odabranih dragocjenih organskih ulja za njegu lica, tijela i kose. Odlično se upija i čini kožu hidratiziranom i baršunastom, a njegov slastan, zavodljiv i prirodan miris u trenutku će vas oraspoložiti.

Najdragocjenije vrste organskog meda udružile su svoje snage u Melvitinim “medenim“ proizvodima Izdvajamo Medeno sjajilo za usne s obnavljajućim kompleksom meda, zaglaujućim pčelinjim voskom i prirodnim svjetlucavim pigmentima, za savršeno njegovane usne! Idealan dodatak uz Iznimno zlatno ulje.

I na kraju za osvježenje u sivim zimskim danima predlažemo kolekciju Slasni plodovi jeseni, s Piling kremom za tuširanje i Mlijekom za tijelo na bazi sočnog i mirisnog jesenskog voća: jabuka, dunja i lješnjaka. Ovim slasnim poklonom prirode možete počastiti sebe ili razveseliti svoje najdraže! Ili oboje…

Odgovori