Besplatan prijevoz za Vas i Vašeg kućnog ljubimca

Besplatan prijevoz za Vas i Vašeg kućnog ljubimcaU suradnji s Allianzom ovaj i još sljedeća tri utorka Eko Taxi prevozi kućne ljubimce i njihove vlasnike na području grada Zagreba!

Pravo na besplatnu vožnju ostvaruju isključivo korisnici koji prevoze kućne ljubimce, psa ili mačku na području Grada Zagreba u terminu od 7.00 do 19.00 sati. Narudžbe i rezervacije vožnji obavljat će se dan prije, ponedjeljkom, pozivom na 1414 ili 060 77 77. Narudžbe će se primati i u utorak, na sam dan vožnji, ali samo u slučaju slobodnih kapaciteta ili otkazivanja prethodnih rezervacija.

Akcija besplatnog prijevoza poklon je Allianza i Eko taksija povodom predstavljanja novog proizvoda Osiguranje kućnih ljubimaca – Allianz šapa. Jednako tako, kućnim ljubimcima je najnormalnije osigurano da zajedno sa svojim vlasnicima putuju u komforu, kako njihovog privatnog, tako i javnog prijevoza. Upravo takvu uslugu omogućuje i ‘Eko taxi’, i to, za vrijeme promotivnog razdoblja – potpuno besplatno. Dovoljno je okrenuti broj 1414 i zatražiti da Vas i Vašeg kućnog ljubimca preveze Eko taxi!

Akcija traje još 2 utorka, a prijave za besplatnu vožnju zaprimaju se ponedjeljkom!

Odgovori