Artikulacija EMOCIJA s Leonom Lučevom

Trenutno pregledavate Artikulacija EMOCIJA s Leonom Lučevom

Produkcija Živa u suradnji sa Zagrebačkim plesnim centrom organizira radionicu na kojoj ćete učiti umjetnost izražavanja emocija kroz glumačke i druge vježbe!

Jeste li ikada istrčali sram, otpjevali tugu, iskakali bijes, isplesali radost?
Nikad niste vrištali, a rado biste?
što to znači biti izložen?
Koliko teško mislite i lako spavate?
Volite li sve svoje emocije jednako?
Kako govoriti ispred drugih i osjećati se ugodno?

Leon Lučev u suradnji s kolegama umjetnicima i sociolozima pokreće kontinuirani rad na istraživanju, suočavanju i oslobaanju vlastitih emocija i potencijala kroz vježbe predstavljanja, izlaganja, prepoznavanja emocija, artikuliranja emocija, prihvaćanja emocija. Voene improvizacije. Radionica pod nazivom “Artikulacija emocija“ održat će se 2. i 3. veljače u ZPC-u, Ilica 10, od 10-14 te 16-20 sati. Prijaviti se možete na e-mail radioniceigre@gmail.com. Prijava treba sadržavati ime i prezime, dob, zanimanje i razlog prijavljivanja.

Poznati je glumac na upit – zašto se odlučio uključiti u ovaj projekt, dao sljedeći odgovor:
Tijekom praktičnog rada susretao sam se i još uvijek se susrećem kako s vlastitim ograničenjima u vidu srama, straha, raznih nelagoda, tako i s ograničenjima svojih kolega te drugih polaznika radionica koje ih sputavaju u poslu, privatnom životu, izražavanju, stvaranju… Iz toga, kao i iz iskustva voenja radionica i rada s ljudima, proizašla je potreba kreiranja radionice Artikulacija emocija, koja je bazirana na osobnom procesu pronalaženja načina kako maksimalno artikulirati vlastite potencijale kao umjetnik.

Kao pedagog, Leon Lučev surauje na Sarajevo Talent Campusu, Medijskoj školi Ante Peterlić u Čakovcu, Umjetničkoj akademiji Split, Sarajevo Film Academy, Ludrugom te kao voditelj i osnivač djeluje u školi igre filma i Zlarinskom ljetu koje se bave umjetničkom edukacijom djece.
Njegova su predavanja usmjerena na glumce, redatelje, dječje pedagoge, djecu, osobe s problemima osobnosti, a sada rad otvara i svima koji žele istražiti ili pomaknuti svoje granice, neovisno o scenskom iskustvu.

Informacije o radionici:

Mjesto održavanja: Zagrebački plesni centar ( bijela dvorana ), Ilica 10, 10000 Zagreb
Datum radionice: 2. I 3. veljače 2013.
Vrijeme rada: oba dana od 10 – 14 i 16 – 20 sati
Cijena radionice 1250 kn.
Grupa je ograničena na 15 sudionika.
Kontakt osoba Paola Tolj, mob: 09150 02 429
Voditelj: Leon Lučev
Suvoditelji: Lucija Barišić, Davorka Vidović

Odgovori