Ana Maria Ricov predstavila novu kampanju

Trenutno pregledavate Ana Maria Ricov predstavila novu kampanju

Ana Maria Ricov, modna dizajnerica poznata po vrhunskim krojevima i istančanoj modnoj estetici, snimila je novu kampanju za kolekciju koja se upravo nalazi u prodaji. Nakon što je kolekcija pokupila izvrsne kritike prilikom predstavljanja na Perwoll Fashion.hr-u, Ana Maria udružila je snage s poznatom modnom fotografkinjom Jelenom Balić te je nastala i popratna kampanja.

Pred objektiv Jelene Balić stala je Monika Hiržin, poznata hrvatska manekenka i zaštitno lice nove AMR kolekcije. Jedna od najzaposlenijih domaćih manekenki sezonama surauje s Ana Mariom, a u svojoj bogatoj karijeri snimila je i kampanju za liniju Love Moschino, te veliki broj editorijala za hrvatske i strane časopise. Ana Maria Ricov izbrala ju je za zaštitno lice nove kampanje jer svojim izgledom i stavom idealno predstavlja AMR estetiku. Za Monikin make-up na kampanji bila je zadužena Petra Sever.

Kolekciju za proljeće-ljeto 2013 Ana Maria je nedavno predstavila na Perwoll Fashion.hr-u, te i ovoga puta apsolutno briljirala prikazavši još jedanput svoje iznimno znanje u osmišljavanju i izradi odjevnih predmeta, te igri krute i nabrane forme.

“Novu kolekciju karakterizira jednostavna forma upotpunjena konstrukcijskim rezovima pod pravim kutevima. Takav plošno-linearni pristup diktira strogu formu, meutim oplemenjen je tehnikom reljefnog našivavanja transparentnih traka, čime je postignut svojevrsan dojam fluidnosti i mekoće odjevnih predmeta“ objasnila je Ana Maria Ricov.

Kolekcijom prevladavaju transparentne tkanine, koje u kombinaciji sa gustim, neprozirnim tkaninama stvaraju efekt dinamičnosti. Prozirnost tkanina sugerira potrebu za slojevitim kombiniranjem odjevnih predmeta, koji rezultitaju različitost dužina i svojevrsni kolaps mini-midi-maxi. Paletu boja čine takozvane “ne boje”, nezaobilazna crna, prljavo bijela, krem te tonovi sive. Tkanine koje prevladavaju kolekcijom su viskoza, pamuk i lan.

Uspješna suradnja Ana Marie Ricov i Jelene Balić nastavlja se i ovom kampanjom u kojoj je Jelena izvrsno prikazala AMR ženu “S obzirom da sam u ovoj kolekciji vidjela modernu zaposlenu ženu koja bilo koji AMR komad može odjenuti u raznim dnevnim i večernjim prilikama, odlučila sam tu lepršavu siluetu prigušenih boja prikazati u jednostavnom i neutralnom studijskom ambijentu imitirajući njen užurbani ritam na jutarnjem svjetlu,kao i večernju eleganciju obasjanu mjesečnom“ izjavila je Jelena Balić.

Kolekcija za sezonu proljeće-ljeto 2013 nalazi se u prodaji u AMR showroomu na adresi Tomašićeva 13/1 u Zagrebu, te u Sheriff &; Cherry u Rovinju, Mar &; Val u Zadru, Phoenix Concept Store-u u Opatiji te u Fashion &; Art-u u Roses Fashion Outletu u Sv. Križ Začretju.

Više o kolekciji pronaite na www.anamariaricov.comOdgovori