Aleksandra Dojčinović otvorit će Perwoll FASHION.HR

Aleksandra Dojčinović otvorit će Perwoll FASHION.HR

Čast da otvori 13. po redu Perwoll FASHION.HR ove sezone pripala je miljenici hrvatske modne publike koju smo u časopisu Ženska posla predstavili u travnju prošle godine dizajnerici Aleksandri Dojčinović koja će svoju modnu viziju za sezonu unaprijed prikazati u ekskluzivnom samostalnom terminu

Talentirana Aleksandra u samo nekoliko godina postala je nezaobilazno dizajnersko ime na domaćoj modnoj sceni. Za njezinim ženstvenim kreacijama luduju brojne poznate i manje poznate Hrvatice, a na nadolazećem modnom dogaanju predstavit će kolekciju nastalu u suradnji s poznatim brandom za profesionalnu njegu kose Kevin Murphy čiji asortiman proizvoda predstavlja upravo spoj izgleda s modne piste, prirodnih esencijalnih ulja i vitamina kreiranih za svaki tip kose.

Volim Kevin Murphy, način na koji razmišljaju o poslu vrlo je sličan mome. Kada imaš izvrstan proizvod i vrhunsku uslugu – rezultat ne može izostati. Osim naravno samoj reviji, posebno se veselim ponovnom susretu sa frizerskom zvijezdom Felicity Davis – izjavila je Aleksandra Dojčinović.

Aleksandra će na pisti Perwoll FASHION.HR-a prikazati kolekciju koja će se dosta razlikovati od njezinih dosadašnjih kolekcija – nakon detalja poput volana ovog puta predstavit će modele koje karakteriziraju ravne, čiste, ali sofisticirane linije, a kolekcijom će dominirati svi tonovi beige, bijele i smee boje.

Perwoll FASHION.HR održat će se od 13. do 16. ožujka u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog Velesajma, a revija Aleksandre Dojčinović u suradnji s brandom Kevin Murphy na rasporedu je u srijedu, 13. ožujka, u 20:30h.


Odgovori