Aktiviranje ugasle strasti!

Trenutno pregledavate Aktiviranje ugasle strasti!

Unatoč godišnjem dobu (jesen) odlučila sam unijeti malo proljetnog povjetarca u svoj ustajali i mlaki ljubavni život.

Znala sam da neće biti lako odvratiti njegov pogled s malog ekrana ili osloboditi limenku piva iz čeličnog stiska njegovih ručica bez upotrebe motorne pile. Naš je love-life trebalo prištekati na visokovoltažni strujni krug jer je sve češće dolazilo do kuršlusa. O da, iskre su frcale, samo ne od vatrometa strasti. Suživot je nalikovao ustajaloj mlačnoj barici u kojoj smo beživotno plutali.

Iskreno, nisam znala odakle da počnem! Efekti ljetnih vrućina (preplanulost, sjaj u očima, zategnutost mišića – zbog dnevno isplivanih 134 kilometara…) isprali su se s jesenjim kišama. Znala sam da mi treba temeljiti make-over kako bih poput feniksa uzletjela na oblacima novopronaenoga zavodničkog sjaja, preobrazba iz dosadnog sivila svakodnevice u predivno božansko biće poput ljepotica iz meksičkih sapunica ili holivudskih filmova. I to su navodno žene poput nas, osim što nemaju celulit i dlake, već bujno poprsje i beskonačne kilometre vitkih nožica kojima senzualno vitlaju stražnjim dijelom trupa. Naježim se pri pomisli da na svijetu ima tri milijarde žena koje zapravo izgledaju kao žene i samo šest sretnica koje su nekom greškom ispale savršene. što bi značilo da sve tri milijarde žena zapravo žele izgledati ko roba s greškom, s neprirodnim obujmom 60-90-60?!

Glava me zaboljela od tih pitanja. Pomalo sam počela tonuti a moje je samopouzdanje dodatno nagrizalo listanje ženskih časopisa. I dok sam deprimirano gledala sva ta nasmiješena lica i savršeno sklepane kosti, pročitah popratni komentar life coacha, iliti gurua, za otkrivanje tople vode:

“Osjećati se ugodno u svom tijelu!“

Čarobne riječi konačno su mi ipak razbistre mulj u glavi, jer:

svaka žena mora biti svjesna da posjeduje savršenu artiljeriju – jednu od najprirodnijih i najsavršenijih stvari, a to su ženske obline. Ako nisu odveć zapuštene ili zanemarene i ako se pravilno rasporede (cicke ubace u košarice, šlaufići stegnu korzetom, noge produlje s 57 cm visokim potpeticama, itd) – svaka će žena zainteresirati suprotni spol i s lakoćom privući njegovu pozornost.

Čarobne izbočine na muškarčev će mozak djelovati putem vida (dakle očima), a u najblažem pojavnom obliku očitovat će se kao zurenje, oblizivanje, a potom i utapanje u jezeru sline, sve do potpune oduzetosti bilo kakve mentalne aktivnosti. Dovoljno je da se prošećete u savršenom donjem vešu i srce će mu ponovo brže zakucati, krv proključati, i ponovo će biti kao u stara dobra vremena!

Brižljivo sam se dotjerala (izdepilirala, nalakirala, odlakirala, prelakirala) i krenula u osvajanje…

Ali sitnica, koju sam potpuno smetnula s uma, pokvarila je moje ambiciozne planove.
Istina, očice moga najdražeg junaka poskočile su i doskočile na moje polurazgolićene atribute koje sam hrabro izbacila u prvi plan i na njima se zadržale ravno nanosekundu. Ko munjom ošinut, skočio je u zrak entuzijazmom naše Blanke.

Uaauuuu! pomislim ushićeno. Nakon toliko vremena još uvijek mogu izazvati krš i kaos ravan nuklearnoj katastrofi!

Samo što efekt uragana nisam proizvela ja, nego super-Mario!

“Zabi ga, zabi!“ vriskao je moj dragi, dok sam ja zabezeknuto stajala na tanašnim štiklicama, spremna prihvatiti izvedenicu gore navedenoga glagolskog oblika, samo što me Mandžukić u tome preduhitrio! Savršenom preciznošću zabio ga je za ligu prvaka, kvalifikaciju protiv Brazila, ili štoveć. I dok je moj dragi ispuštao one duge i neartikulirane zvukove posvemašnjeg vrhunca, znala sam da više nikada neću kretati na izvršavanje tako komplicirane operacije dok NE PROVJERIM TV-program!

Rosie Kugli

Ženska posla

Odgovori