600T0G0

600T0G0

Suvremena hrvatska fotografkinja Ana šesto već je ‘gostovala’ na našem portalu, autorica koja strastveno “okida“ svijet u kojem živi, posebno živopisne, upečatljive detalje. Sada je odlučila svoje fotografije izmjestiti iz uobičajenih izložbenih prostora i primijeniti ih na predmete koji se nose, dodiruju, koriste kako bi vam fotografiju približila i iznijela je na ulicu, izložila je svakodnevnom pogledu.

600T0G0 seriju čine magneti, ogrlice, broševi, torbe, majice s kojima ćete doživjeti radost fotografskog promišljanja i strasti ‘u malom’. Uhvaćeni trenutak doslovno će putovati s vama, kao dio vašeg asesoara, izraz vaše inspiracije, pogleda na život, šale, stava, trenutnog raspoloženja ili jednostavno kao originalan ukras. Motivi serije 600T0G0 raznoliki su, mnogo je predmeta, situacija, detalja… Na nekima su bicikli – autoričin omiljeni motiv, portafoni, stari pisaći strojevi, gradovi i raznoliki objekti koji ispred Aninog objektiva oživljavaju. Većina je potpisana motom, lirskom crticom koja će vjerojatno biti presudna hoće li vam se odreeni motiv svidjeti.

Prva je serija izraena od magnetne folije, pa tako magneti koji su najčešće ukras na hladnjaku mogu postati i ogrlice ili broševi – ovisno o vašoj želji. Svi magneti na sebi imaju UV zaštitu i printani su na kvalitetnom fotopapiru, stoga je njihova dugotrajnost zajamčena.

Sve fotografije i predmete ‘od fotografija’ potražite na Facebook stranici, te uživo pogledajte ili kupite u Kulturnom klubu O’grada i Zelenom slonu (Lovački rog).

Odgovori