60 sekundi za 10 dana zabave

Trenutno pregledavate 60 sekundi za 10 dana zabave
špancirfest, Varaždin: 24. kolovoza – 2. rujna
Prilika za osvajanje 30 festivalskih ulaznica za špancirfest do 20. srpnja!
Video natječaj “60 sekundi za 10 dana zabave!”, u kojem fanovi službene špancirfest stranice na Facebooku, mogu osvojiti 30 festivalskih ulaznica, organizatori festivala odlučili su produžiti do 20. srpnja.
Kako smo dobili više poruka od ljudi koji kažu da im je premalo vremena, a ne želimo nikoga zakinuti ta sudjelovanje u natječaju, odlučili smo ga produžiti za još nekoliko dana – objasnili su.
Organizatori podsjećaju, da su ulaznice za glavnu festivalsku pozornicu Stari grad su u prodaji, a sve do 21. srpnja Turistička zajednica grada Varaždina omogućila je popust od čak 30 posto na festivalske i vikend ulaznice. Dakle, 16 koncerata i jedan mjuzikl moguće je pogledati za cijenu od 105 kuna. Za vikend ulaznicu morate izdvojiti samo 42 kune da biste uživali u nastupu šestero izvoača.

Ulaznice za predstave u HNK, se po cijeni od 40 kuna, mogu kupiti putem sustava Eventim, kao i za sve ostale programe ovogodišnjeg špancirfesta.
Da bi se ulaznice osvojilo u video natječaju, potrebno je snimiti kratki film na temu špancirfesta kao festivala dobrih emocija.
Snimite mobitelom ili kamerom video u kojem želite prenijeti što je za vas špancirfest. Čak i ako nikad niste bili na Festivalu dobrih emocija, neka vas inspiriraju priče poznanika. Dajte mašti na volju i povedite svoje društvo na koncerte – poručuju organizatori.
U nagradnoj igri mogu sudjelovati samo fanovi službene špancirfest stranice na Facebook stranici.
Nakon što kreativci snime video od najviše 60 sekundi, uploadaju ga na YouTube te ga podijele na zidu špancirfesta, ulaze u konkurenciju za osvajanje seta festivalskih ulaznica za glavnu pozornicu na Starom gradu. Nagrauju se čak tri videa. Autor pobjedničkog videa osvojit će 15 ulaznica, autor drugoplasiranog videa 10 festivalskih ulaznica, a video koji osvoji treće mjesto, dobit će ih pet.
Nagradna igra na Facebooku počela je u ponedjeljak, 2. srpnja, a trajat će do 20. srpnja. Više detalja o potražite na službenim Facebook stranicama.
Organizatori iz Turističke zajednice grada Varaždina pripremili su cijeli niz zanimljivih programa, a izmeu ostalih nastupit će Leningrad Cowboysi i Flogging Molly.
Cijeli program možete pogledati ovdje.

Odgovori