5. rođendan kozmetičkog salona DE LUXE

5. rođendan kozmetičkog salona DE LUXE

U opuštenoj atmosferi ugodnog prostora koji se nalazi u samom centru grada, renomirani kozmetički salon De luxe zajedno sa svojim vjernim klijentima proslavio je 5 godina uspješnog poslovanja.

U sklopu proslave predstavljen je i najnoviji ureaj MBE OXYLIFENOVA VX koji je u Zagrebu dostupan ekskluzivno u salonu De Luxe.

U salonu se nudi čitav spektar tretmana, a posebno zanimljiv za izdvojiti je lifting tretman infuzijom kisika koji u potpunosti regenerira vezivno tkivo lica i tijela, te tretiranje celulita i zaštićen je pod nazivom OXYENDODERMIA®. Tretman pruža trenutne i dugotrajne učinke jer samo učinak patentirane propulzije/infuzije djeluje na proizvodnju prirodnog hijalurona u koži, aktivira obnavljanje kože i predstavlja ultimativnu metodu pomlaivanja, jedinu, od strane medicinske struke, priznatu alternativu filerima.

Poznate glumice Vanda Winter, Nataša Dorčić, Ana Maras, Marija škaričić i Ana Kraljević, TV voditeljica Ines Preindl, mlada pjevačica Kim Verson, modne dizajnerice Andreja Bistričić i Maja Merlić samo su neka od imena koja su kozmetički salon De Luxe prepoznala kao svoje idealno mjesto za njegu i opuštanje, a roendanskoj proslavi pridružili su se i poznati glumac Ivan Herceg te radijski voditelj Frano Domitrović.

Antonija Tretinjak i Ivan Herceg

Kozmetički salon De luxe nalazi se na adresi Ilica 21/dvorište, a iza njega stoji Antonija Tretinjak koja se zajedno sa svojim educiranim timom vodi filozofijom praćenja svjetskih trendova u svijetu ljepote te uz standardnu ponudu kozmetičkih tretmana i usluga, svojim klijentima omogućuje brojne novitete sa svjetskih tržišta uz neizostavan cjelovit i individualan pristup svakom pojedinom klijentu.

 

Odgovori