3.Dan kreativnog biznisa – Do dna i nazad

Trenutno pregledavate 3.Dan kreativnog biznisa –  Do dna i nazad

Za uspjeh je vrlo često potreban – neuspjeh, naučili su nas mnogi danas slavni poduzetnici. Mnogi su pokrenuli projekte koji su zbog razno raznih prepreka propali, no to ih nije spriječilo da pronau novu snagu i ideje, krenu u nove projekte i postanu iznimno uspješni.

Neuspjeh nas doista može itekako puno toga naučiti i upravo iz tog razloga 3.Dan kreativnog biznisa posvećen je ovoj poduzetnicima bliskoj temi.

Na pitanje ima li projekata koji nisu uspjeli, Saša Cvetojević, direktor uspješne tvrtke Insako i jedan od najistaknutijih poslovnih anela u udruzi Crane, kratko je i ponosno odgovorio: “Da, naravno i upravo će još jedan propasti!“ Upravo zbog toga, Saša je predavač kojeg s nestrpljenjem čekamo čuti.

Dvije poznate i vrlo uspješne dame – Jelena Veljača i Mirna Berend, ispričat će nam kako je biti uspješna spisateljica, scenaristica, kolumnistica i autorica vlastitih knjiga, odnosno u Mirninom slučaju: kako je poznata voditeljica postala kreatorica nakita kojeg žene obožavaju.

Dragan Munjiza, nekadašnji direktor Atlantic Grupe, Gastro Grupe i predsjednik uprave Konzuma, danas uspješan konzultant, ispričat će kako je poslovao sa ljudima koji nisu uspjeli i objasniti zašto neki projekti ne mogu uspjeti koliko god se trudili, dok drugi odmah postižu uspjeh.

I kada padnete i propadnete, možete se ponovno dići i uspjeti!

Stoga, ne propustite predavače koji će vam ispričati kako je sve moguće. Osigurajte svoje mjesto u dvorani zagrebačkog hotela Palace, 20.lipnja s početkom u 18 sati.

Svaka ulaznica nosi brojne benefite, stoga je njihov broj ograničen.

Osigurajte svoju na vrijeme.

Stvara(j)mo posao zajedno!

www.kreativni-biznis.comOdgovori