2CELLOS i Zagrebačka filharmonija u Areni

2CELLOS  i Zagrebačka filharmonija u Areni
Popularni 2CELLOS održat će dugoočekivani koncert u zagrebačkoj Areni!
Poznati hrvatski violončelistički dvojac Luka šulić i Stjepan Hauser nastupit će pred domaćom publikom u utorak, 12. lipnja u 21 sat. Koncert je zamišljen kao spoj klasičnog i suvremenog, na kojemu će uz pratnju Zagrebačke filharmonije svirati mješavinu klasike i rock and rolla.
U prvom dijelu koncerta 2CELLOS će uz podršku Zagrebačke filharmonije odsvirati izbor iz bogatog klasičnog repertoara koji je sve do 2011. godine obilježio njihovo obrazovanje i formirao ih u vrhunske čeliste. Skladbe sa uspješnog prvog albuma “2CELLOS Luka Sulic &; Stjepan Hauser“ će izvesti u drugom dijelu koncerta.
Cijene ulaznica za koncert su od 100 do 300 kuna. Ulaznice su u prodaji na www.ulaznice.hr te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima.
Virtuozni dvojac 2CELLOS su uz Eltona Johna, svirali i za englesku kraljicu Elizabetu II, i to na svečanom koncertu The Diamond Jubilee Concert, u povodu 60 godina vladavine engleske kraljice.

Osim turneje s Eltonom Johnom, mladi virtuozi su u svibnju nagraeni i s dva Porina. Pjesmu “Smooth Criminal” proglasili su najboljom u kategoriji inozemne pjesme, a album “2Cellos Luka Sulic &; Stjepan Hauser” u kategoriji najboljeg inozemnog albuma izvan klasične i jazz glazbe.

Odgovori