14. Business cafe – Obiteljski biznis

Trenutno pregledavate 14. Business cafe – Obiteljski biznis

što kad privatni postane i poslovni život?

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, sponzorstvom SBERBANK-e i Vipneta te medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika, u četvrtak 16.svibnja u Movie pubu od 18 do 21 h, održat će se 14. Business cafe s temom -Obiteljski biznis.

Gosti su ovaj puta Nikola Krasić, suvlasnik VINO&;INO wine bar-a i concept store-a koji je s prijateljem pokrenuo biznis iz strasti i to na dvije lokacije – u Zagrebu i šibeniku, Kata Barišić koja sa svojom sestrom vodi portal poklonime.hr – jedinstveni web shop za iskustvene i personalizirane darove, a kojeg je pokrenula izgubivši posao uslijed recesije te bračni par Pavle i Mirela švaić, koji su svoj hobi pretvorili u posao i tako je nastao OPG švaić u koji su uključeni i njihovi roditelji, a koji je kupce osvojio sirupom od bazge.

Svi oni s prisutnima će podijeliti kako su pokrenuli i uspjeli u recesiji, kako je to miješati privatni i poslovni život i koji su dodatni izazovi voenja obiteljskog posla.

Iz Vipneta dolazi gosp.Mislav Galler, rukovoditelj prodaje poslovnim korisnicima koji će prisutnima ukratko ispričati što Vipnet nudi obiteljskim tvrtkama kako bi njihovo poslovanje bilo što efikasnije i uspješnije.

Goste kao i uvijek, uz kvalitetan networking čekaju i bogate nagrade, od kojih su ovaj puta glavne mobilni telefon, HTC Desire X, poklon Vipneta, te kotizacije za HR Akademiju tvrtke Selectio.

Ulaznice po cijeni od 50 kn mogu se nabaviti na www.entrio.hr

Business cafe predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava, meusobne motivacije i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla. Održava se više od dvije godine u Zagrebu.

Više informacija, komentare polaznika i ostalo možete pronaći na www.crobusinesscafe.com

Odgovori