13. Business cafe – Start-up – Tko (uopće) želi biti poduzetnik u Hrvatskoj?

13. Business cafe – Start-up – Tko (uopće) želi biti poduzetnik u Hrvatskoj?

Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, sponzorstvom SBERBANK-e i Vipneta te medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika, u četvrtak 21. ožujka 2013. u Matis baru od 18 do 21 h, održat će se 13. Business cafe s temom – Start-up – Tko (uopće) želi biti poduzetnik u Hrvatskoj?

Ovaj je dogaaj jedinstven po tome što poduzetnici mogu povesti svoju djecu u dobi 10 do 16 godina te što će se jednoj osobi iz publike koja planira ili upravo pokreće vlastiti posao dodijeliti nagrada – paket niza proizvoda i usluga potrebnih za uspješan start u svijet poduzetništva.

Uz predstavnike SBERBANK koji će prezentirati na koji način svojim novim proizvodima i uslugama potiču start-upe i razvoj malog i srednjeg poduzetništva, gosti su:

  • ga Danijela Čavlović, koja je naglo ostala bez posla, i kao majka dvoje djece, dok je suprug u tom trenutku bio nezaposlen, pokrenula prvi Bed and Breakfast u Zagrebu, www.studio-kairos.com;
  • 12- godišnja Josephine Ida Zec, koja je osvojila treće mjesto za ŽSEM start-up vikendu pokrenuvši www.animingles.com
  • te renomirana modna dizajnerica Katarina Džale koja je pokrenula novu liniju sportske odjeće za svjetsko tržište i njezino zaštitno lice poznata pjevačica Ivana Banfić, koja je i sama poduzetnica s novim projektom, kojeg će ovom prilikom predstaviti.

    Poklon 15 partnera – ključ u ruke za uspješan start

Nakon razgovora s gostima od 18 do 19 h, svi prisutni poduzetnici će se meusobno upoznati i nastaviti druženje u neformalnoj atmosferi, a zahvaljujući nizu partnera i prijatelja Business Cafe-a jednog od sretnih gostiju čeka BOGATA NAGRADA – sve za početak i ostvarenje njegove/njezine poslovne ideje – individualno savjetovanje – Sam svoj gazda – od ideje do realizacije (Zaokret), usluga otvaranja d.o.o.-a (Org biro), 6 mjeseci besplatnog voenja knjigovodstva (Knjigovodstveni ured Leko), izrada profesionalnog portreta (Božidar Babić), jedna kombinacija poslovne odjeće (Katarina Džale), usluge savjetovanja za gerila marketing (Kreativna Vjeverica), individualno savjetovanje o osobnom marketingu, prodajnim i prezentacijskim vještinama (Ciceron), izrada korporativne web stranice i logotipa (Manifest media), individualno savjetovanje kako zaposliti i otpustiti ljude (Futura edukacija), godišnja pretplata na časopis Poslovni savjetnik, izrada 200 prvih posjetnica, 500 memoranduma i 200 koverti (tiskara Dugaprint), individualno savjetovanje o osnovama PR-a (Abrakadabra) te jedna kotizaciju za seminar o raznim sitnicama koje obično ne znamo kad krećemo u biznis (Opulento), kao i otvaranje i voenje žiro računa u SBERBANK i Sony Xperia J mobilni telefon, poklon Vipneta.

Ulaznice po cijeni od 50 kn uključuju i kavu/piće dobrodošlice i mogu se nabaviti na httpss:/www.entrio.hr/event/13-business-cafe-tko-uopce-zeli-biti-poduzetnik-u-hrvatskoj-631

Business cafe predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava, meusobne motivacije i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla. Održava se već dvije godine u Zagrebu, a uskoro počinje i u Rijeci, 22.5.2013. gdje je gost Andrija Čolak, suvlasnik Surf And Fries-a.

Više informacija, komentare polaznika i ostalo možete pronaći na www.crobusinesscafe.com

Odgovori