12. Business cafe

12. Business cafe

Zelena ekonomija – zeleno, zdravo, društveno odgovorno


Pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva, sponzorstvom Volksbanke i Vipneta te medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika, u
četvrtak 24. siječnja u Movie pubu od 18 do 21 h, održat će se 12. Business cafe s temom – Zelena ekonomija.
Business cafe predstavlja organizirana druženja malih poduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava, meusobne motivacije i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla.

Glavna gošća 12. Business Cafe-a je Vedrana Likan, aktualna žena godine prema izboru časopisa Zaposlena, direktorica tvrtke Colliers, potpredsjednica Američke gospodarske komore u Hrvatskoj, predsjednica Savjeta za zelenu gradnju i inicijatorica projekta 21 put do uspjeha.

Gošće su i ga Jadranka Boban Pejić, vlasnica Biovege, sinonim zelene ekonomije i društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj te ga Đurica šimičić, direktorica Turističke zajednice grada Malog Lošinja, zaslužna za brendiranje Lošinja kao otoka vitalnosti.

Očekuje se i ga Zdenka Lončar, pomoćnica Ministra poduzetništva i obrta, gospodina Marasa, koja će ukratko predstaviti najnovije poticaje iz programa Poduzetnički impuls.

Nakon razgovora s gošćama, saznat ćemo ukratko od ge Dijane Dešković što je MAMFORCE – prvi program fleksibilnog zapošljavanja, a gospodin Luka Milanović će nam predstaviti BIOTRENING.

Nakon službenog dijela, slijedi meusobno upoznavanje svih sudionika kroz tzv. Speeddating networking.
Sve goste očekuje poklon bon u protuvrijednosti od 100 kn za dr. Hauschka kozmetičke tretmane, a sretne dobitnike očekuje niz nagrada, od domaćeg maslinovog ulja koje je napravila Zrinka Cvitešić do glavnih nagrada poklon VIPnet-a – smartphone mobilni telefon Vip Racer III te BIOCRYSTAL – patentirana podloga za madrac – poklon tvrtke Pavletić d.o.o.

Prijave i uplate moguće su na httpss:/www.entrio.hr/event/12-business-cafe-zelena-ekonomija-zeleno-zdravo-drustveno-odgovorno-547 .Cijena od 50 kn uključuje i jedno piće.

Idući ,13. Business Cafe održat će se 21.3.2013. u 18 h, u Matisu, a tema su Hrvatski Startupi.

Više informacija, komentare polaznika i ostalo možete pronaći na www.crobusinesscafe.com

Odgovori