AVANTURISTICA

TAJNI AGENT 007 u Petrčanima!

Hotel & Spa Iadera pretvoren u filmski set u stilu najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda!

Od svih svjetskih odredišta, egzotičnih destinacija, luksuznih hotela i restorana, švedski Telekom za snimanje svoje reklame odabrao je predivni ambijent Falkensteiner Hotela & Spa Iadera u Petrčanima kraj Zadra!

Ovih dana Šveđani na svojim televizijama gledaju premijeru novog reklamnog spota za švedski Telekom. Glavni junak MAN FROM 3 i junakinja WOMAN FROM 3 komična su verzija tajnog agenta Jamesa Bonda. Njih dvoje, baš kao i slavni Bond, nađu se u središtu akcije i spletki. No, zahvaljujući bondovskoj spremnosti spretno se izvuku, naravno, uz veliku dozu bondovskog humora.

I sve se to događa u restaurant - baru Sotto Voce predivnog Hotela & Spa Iadera u Petrčanima kraj Zadra.

Producentska kuća Bas Production Adria iz Zagreba u suradnji s producentskom kućom Acne iz Stockholma za klijenta 3 Sverige, švedski telekom, radi seriju od nekoliko promidžbenih filmova na području Zadra, a prvi od njih snimljen je u Iaderi. Redatelj ovog projekta je Henrik Sundgren a dvoje glavnih glumaca Fosco Giulianelli i Carolin Stolz.

„Restaurant-bar Sotto Voce u hotelu Iadera u Punta Skali imao je sve što nam je trebalo – moderan stil, izvrstan dizajn i karakter. Uz naše male scenografske intervencije napravili smo od njega dobar filmski set. Na samom snimanju sudjelovalo je 80-tak osoba tehničke i režijske ekipe i više od 40 statista.

Osim ove priče planiramo na području Zadra napraviti još dvije priče za istog klijenta. Još jednom se i ovim putem želimo zahvaliti Managementu Fakensteinera u Punta Skali na doista srdačnom gostoprimstvu i želja nam je da ovaj lijepi hotel postane i Film friendly hotel za ostale filmske produkcije koje dolaze u Hrvatsku,“ izjavio je Žarko Ivković, Location Manager, a mi se doista nadamo da će se njegove dobre želje i ostvariti!

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija