Dobar odabir

Prirodno roditeljstvo

Program Centra „Prirodno roditeljstvo“ (Zagreb) je  posvećen roditeljstvu od faze trudnoće do šeste godine s tim da je iznimno važno upoznati se s ovim spoznajama što ranije, po mogućnosti u periodu trudnoće. Ciklus pažljivo osmišljenih predavanja i radionice  omogućava duboke uvide u djetetov doživljaj  svijeta i daje razumijevanje kako dijete funkcionira, što su razlozi tipičnih ponašanja, što dijete istinski treba od roditelja i zašto, koje i kada razvojne faze prolazi itd. Ti uvidi umnogome čine roditeljstvo lakšim i za djetetov razvoj poticajnijim i značajno doprinose harmoniji odnosa u obitelji.
 
Kroz programe „Opušteno rađanje“ i  „Roditeljstvo 0-6g“ Centar nastoji današnjim roditeljima približiti viziju razvojno poticajnog roditeljstva koja daju moć podizanja sretne i samosvjesne djece otvorenog srca, integriranog mozga i cjelovite osobnosti.
 
Program "RODITELJSTVO 0-6g" sadrži:
-  osam interaktivnih predavanja u Centru, dvije radionice regresije te trideset sati video tečaja.
 
Oni koji nisu  u mogućnosti sudjelovati u cjelokupnom programu ''Roditeljstvo 0-6g. mogu upisati samo video tečaj (2x15 sati) i odgledati ga na vlastitom računalu preko video linka.
Redovna predavanja na temu važnosti prvih godina života djeteta,koja su dio  programa,  održavaju se svaki četvrtak u Centru a o temama i terminima se  možete informirati OVDJE. 
Video isječke iz uvodnog predavanja u ciklus „Roditeljstvo 0-6g“ možete pogledati ako kliknete OVDJE. 
 
Više informacija o Centru i njegovim programima pronađite na: www.prirodnoroditeljstvo.com.

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija