Nema slikeNema slike

KUTURNI SVAŠTERAJ

Otvoren boiling point

Otvorenjem izložbe boiling expo, u petak 26. listopada u Ininom prostoru u Gajevoj 46 započeo je projekt boiling point koji se do 2. studenog održava s ciljem približavanja suvremenog slikarstva široj publici. 

Svečanom otvorenju prisustvovali su brojni uzvanici i predstavnici medija, a govoreći u ime generalnog sponzora, Marina Burazer, direktorica Sektora korporativnih komunikacija Ine naglasila je kako je Inina podrška projektu posebno bila učvršćena činjenicom kako je boiling point usmjeren na mlade i perspektivne umjetnike koji cijene svaku priliku da iskažu svoj talent. „U Ini smo uvjereni kako boiling point  nosi golemi potencijal i da će u godinama koje slijede ostvariti svoj cilj i afirmirati se kao regionalna platforma za približavanje suvremenog slikarstva široj populaciji,“ dodala je.

 

Na boiling pointu sudjeluju istaknuti i perspektivni slikari mlađe generacije iz Hrvatske, Martina Grlić, Lena Kramarić, Josip Tirić i Dino Zrnec. Tijekom ovoga tjedna posjetitelji, stoga, imaju priliku upoznati ih te razgledati njihove radove, kao i razgovarati s njima. Također, za posjetitelje će se prikazivati i filmovi o suvremenoj umjetnosti (Herb and Dorothy, Basquiat i Who gets to call it art?), a i sami se mogu okušati u slikanju zahvaljujući odlično osmišljenim kreativnim radionicama.

 

Više informacija o projektu dostupno je na www.boilingpoint.hr i putem Facebook stranice boiling point.

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija