Dobar odabir

O'PLETI - pletenjem protiv stresa

Sezona 2012.-2013.

U kulturnom klubu O'grada u Kustošiji tijekom dvije godine o`pletanja s pletenjem se upoznalo gotovo stotinu djevojaka, žena, majki i baka.

Tečajevi su se do sada odvijali u tri različita programa ( O`pleti - redoviti tečaj, O`pleti rekreativna grupa i O`pleti-to). No, velik interes te učestali upiti za tečajeve subotom, potreba za učenjem osnova pletenja, brzina i individualni pristup, zahtjevi su koji su potaknuli organizatorice na osmišljavanje novog programa - O'pleti-express. Namijenjen je onima koji nemaju mnogo vremena i koji subotom prijepodne za četiri sata u maloj grupi mogu brzo svladati prve korake. 

Želite li i vi ubrzano naučiti namicanje, pletenje pravih i krivih očica, te za nastupajuće hladne dane ili božićne darove ukućanima isplesti (barem) originalne šalove, požurite se javiti voditeljici Adriani Meglaj na 091/2514-328 ili za detaljnije informacije posjetite stranice www.opleti.com i  kulturniklub-ograda.com.

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija