OGLEDALO

Mjesec prirodne njege u dm-u

Jedan od temeljnih principa poslovanja dm-a je kreiranje i usavršavanje asortimana koji će kupcima dm-a omogućiti zdrav i kvalitetan život. Zato je dm, u želji da dodatno informira kupce o važnosti osviještenog izbora proizvoda za njegu, od 16.10. do 15.11. pripremio posebnu promociju proizvoda prirodne kozmetike. 

Promocija obuhvaća sve prodavaonice dm-a, i za vrijeme nje će kupci moći ostvariti 25% popusta pri kupnji proizvoda brandova DR.PASHA, BIOBAZA, lavera, OLIVELA, LAVARE, Sympatico, NIKEL, WELEDA, NATURA LINE, alverde, Himalaya HERBALS, biopha, ULOLA i MarilouBIO.

Ulola-piling-za-tijelo

Korištenje samo onog najboljeg iz prirode iz svih krajeva svijeta, imajući u vidu zaštitu okoliša, temeljni su principi proizvodnje brandova koji su uključeni u promociju. U proizvodima Himalaya, koji ne sadrže sintetičke konzervanse, utkane su spoznaje ayruvedske medicine. Hrvatski stručnjaci osmislili su proizvode prilagođene osjetljivoj koži iz linije BIOBAZA, a Nikel, Ulola i Sympatico proizvodi sadrže biljno bogatstvo hrvatskog Mediterana. Maslinovo ulje, važan dio uravnotežene mediteranske prehrane, hrani i kožu korištenjem proizvoda Olivella

Sympatico piling za njegu tijela

Prirodne kozmetičke linije MarilouBIO i biopha Organic sadrže certifikat ECOCERT koji označava da se radi o ekološkim i prirodnim proizvodima.

Lavera Sensitive krema za lice

Svi sastojci proizvoda dm marke alverde proizvedeni su u kontroliranom biološkom uzgoju. Za put do ljepote prirodnu njegu odabrao je i brand LAVARE čiji su proizvodi biorazgradivi i ne sadrže umjetne dodatke, kao i kozmetika dr. Pashe proizvedena po tradicionalnoj recepturi.

 

Na vama je samo da posjetite najbližu dm prodavaonicu i pronađete idealan prirodni proizvod za sebe!


 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija