OGLEDALO

Lijepa, ako to želim!

 dobitnice dm-ove nagradne igre nosit će kreacije Juraja Žigmana i Hippy Gardena 

Juraj Žigman i dizajnerica Hippy Gardena Đurđica Vorkapić s dobitnicama dm-ove nagradne igre održali su „fitting“ za modnu reviju „Lijepa, ako to želim!“. Tihana Harapin Zalepugin, vlasnica modne agencije Talia Model, dobitnice je pripremila za nastup na modnoj reviji korisnim savjetima o hodanju i držanju na modnoj pisti.

Dvadeset djevojaka koje će na modnoj reviji nositi kreacije Juraja Žigmana i Hippy Gardena ovu priliku su dobile jer je njihov „dm look“ koji su podijelile s fanovima dm-a na Facebooku ocijenjen kao najbolji u konkurenciji od 149 djevojaka. Osim što će se 25. svibnja pridružiti profesionalnim manekenkama na modnoj reviji „Lijepa, ako to želim“ dobitnice su osvojile i kreacije Juraja Žigmana i Hippy Gardena.

„Puno djevojaka sanja o tome da barem na jedan dan postanu manekenke, a ja sam jedna od sretnica kojima se taj san ostvario zahvaljujući dm-u koji nam je pružio priliku da surađujemo s vrhunskim dizajnerima i modnim stručnjacima. Iako sam malo nervozna, neizmjerno se veselim modnoj reviji“, rekla je Marta Marić, jedna od dobitnica dm-ove nagradne igre.

Na modnoj reviji „Lijepa, ako to želim!“ koja će se održati 25. svibnja u City Centru One svoje kreacije će uz Juraja Žigmana i Hippy Garden predstaviti i Larija Tatar, Katarina Džale, Morana Krklec te Zoran Aragović.


Pripremila: Vlatka Vužić

 

 

KOLUMNA

Muke po teretani

Natukla sam popriličan broj godina i ono što sam dosada naučila jest da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće, pardon ljepote. Ljepota je u tolikoj si...

NEWSLETTER

Želiš biti u toku?

Prijavi se na newsletter:

ANKETA ZA VAS

Koje vam je najdraže godišnje doba?

GALERIJA

KUTAK ZA VAS

Prijavi se i pošalji nam članak!
Kategorija:

Naslov:
Text: Prijava Registracija